Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fdadhdfg

Seksu mi brakuje!

Polecane posty

Gość Fdadhdfg

Kurde! Czasem chujowo miec zasady. Nie jestem swieta, nie czekam z seksem do slubu, ale kocham sie tylko z milosci. A, ze zakochana nie jestem to seksu nie uprawiam. Od sierpnia z nikim nie spalam i brakuje mi tego!

Gość Fdadhdfg
Dziś to w ogóle... Poznałam na imprezie fajnego faceta, długo rozmawialiśmy, tańczyliśmy itp... Odprowadził mnie do domu, całowaliśmy się, a ja odmówiłam ciągu dalszego ze względu na to, że bez miłości nie potrafię... Nie idzie ciągle stosować zamienników typu wibrator. To nie to samo

Gość rzenszen
a teraz sie masturbujesz?

Gość Fdadhdfg
Wiem, ze wulgarne bedzie to co napisze, ale mam po prostu ochote na porzadne rzniecie. Chce poczuc w sobie naprezonego kutasa. I hmm... Jakies male lizanko w tamtym miejscu? Faceta chce!

Gość Fdadhdfg
Teraz sie bie masturbuje, teraz jestem sfrustrowana, ze chce, ale nie robie!

Gość rzenszen
twoje potrzeby sa normalny .. CZlowiek potrzebuje seksu tak samo jak spania czy jedzenia .

Gość Fdadhdfg
Wiem, ze te potrzeby sa normalne. Mam do siebie zal, ze mimo potrzeb nie potrafie sie odblokowac i tego zrobic. Nie umiem bez milosci. Jestem niedzisiejsza. Kazdy dotyk na mnie dziala po tym czasie, calowanie jest takie namietne, wrecz zatracam sie w tym, ale do lozka nie potrafie wskoczyc

Gość rzenszen
a jestes katoliczką?

Gość Witam Was kochani:)
ja mam tak samo autorko. tak mi brakuje dotyku mężczyzny:O

Gość 26 03
Mój będzie mnie dotykał i całował...i na tym sis skończy...oszaleję...

Gość Witam Was kochani:)
nie za wcześnie na takie całowanie i dotykanie? Widziałaś go raz w zyciu i już się obmacujecie? Albo nie pozwalaj mu się obmacywać--albo się przytulajcie i idźcie do łozka. nie rozumiem jak mozna się całować i nie zakończyć tego w łozku? Albo nie pozwalam sobie na nic(skoro wiem,ze nie będzie seksu),albo się całujemy i lądujemy w łozku.

Gość 26 03
Nie nie widzimy się pierwszy raz w życiu...a sex ciągle przed nami... chociaż...co znaczy przed:)