Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON35latek

Co myślicie o różnicy wieku w związkach.?

Polecane posty

Gość ON35latek

Mam 35 lat i jestem bardzo blisko z 22latka....Co myślicie o takim związku czy to się moze udac? Czy jest sens? Dodam, że ona jest inteligentna osobka i ze dogadujemy sie bardzo dobrze...

Gość bardzo wredna suka
Myślę, że może się to udać

Gość ghrrrhhrr
ja mam 23 lata mój facet 32 i układa nam się świetni

Różnica wieku nie ma znaczenia...ale powiem że mój mąż jest starszy o 14 lat i jest super:) Jesteśmy 8 lat po ślubie:)

Gość ON35latek
Powoli mnie przekonujecie...ale zawsze jest obawa..ze za kilka lat znajdzie sobie mlodszego....

Roznica wieku miedzy wami 13 lat to jak najbardziej ok. Zalezy od kobiety i od ciebie , od waszego stopnia dojrzalosci i wyrozumialosci. Czesto nie mysli sie przyszlosciowo, co bedzie gdy nadejda pozniejsze lata. Wtedy ta roznica moze byc znaczaca, ale nie 13 lat. Najgorzej jak np 18-20 lat roznicy jest. Wyobraz sobie faceta , ktory ma 60 lat a jego zona np 42 lata. Problemy seksualne, choroby , wtedy czesto zwiazek cierpi. Pomysl , jak bedziesz sie czul wlasnie z ta kobieta gdy ty bedziesz mial 43 lata a ona 30 lat czy bedziesz jej ufal, czy bedzie kochac ciebie tak mocno, bo ty juz sie bedziesz starzec a ona bedzie jeszcze wszczycie wieku. Jak dla mnie roznica wieku nie stanowi problemu, ale kazdy musi oceniac wedlug swojego zdania. Poza tym to sie tez zmienia z uplywem czasu. Ja mam 36 lat i jako kobieta nie mam nic przeciwko roznicy wieku wlasnie tak 10 lat i ciut. Pozdrawiam i powodzenia.

miedzy mna a mezem jest 7 lat roznicy. poznalismy sie kiedy mialam 16 a on 23... wiekszosc komentowala to w rozny sposob. jestesmy 14 lat po slubie, 18 lat razem... raz z gorki raz pod gorke ale da sie :)

Gość ON35latek
No i właśnie oto chodzi...dziś jest fajnie..ale czy będzie pózniej................