Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to widze

ostrzeżenie

Polecane posty

Gość tak to widze

wszyscy którzy mieszkacie we Włoszech nawet w sporej odległosci od trzęsień ziemi jesteście śmiertelnie zagrożeni jedyna rada wyjazd, te trzesienia to jest mały pikus w stosunku do tych co będą ,to będzie kataklizm i w USA południe też ,rozpoczyna się tzw nachodzenie i wachnięcia płyt tektonicznych ja mówiłem już o tym wczesniej .....i nie wiem czy to jest kara boża ,ale mocne naprężenia tektoniczne napewno ........

Gość jeszcze nie w psychiatryku?
Pewnie tak samo się sprawdzi, jak ten wielki kataklizm w długą majówkę :D:D:D

Gość kkttkkttkktt
w gdzie bedzie tsunami w zwiazku z tym trzesieniem??

Gość dr. NO
czy sprawdzi się ta przepowiednia, że Papież będzie uciekał z Watykanu do Polski ?

Gość tak to widze
i jeszcze mialam wizje tu ostrzezenie dla mlodych kobiet , ze Europe zaleje wielkie tsunami spermy

Gość jennny12
moja rada zbudujmy Arke

Gość tak to widze
to nie są bajki ,mam znajomego w I.G.F tam mają dane z całego świata jezeli chodzi o ruchy tektoniczne ziemi ,od pewnego czasu rejestrują narastające podziemne wstrząsy na całym półwyspie Apenińskim ,części USA i podmorskie wstrząsy w pobliżu Japoni -----jest to tajne i o tym się nie mówi ---blokada informacji ,powoli wzsbiera się aktywnosc Wezuwiusza ------poczytajcie sobie o Krakatau ----bomba atomowa to przy tym mały pikuś a Wezuwiusz jak by rozerwało to cały p.Apeniski praktycznie zniszczony a wtedy nastąpi efekt domina ...........mam nadzieje ze do tego nie dojdzie !!!!