Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huliganka

CESARSKIE CIĘCIE NA ŻYCZENIE- WOJ. ŚLĄSKIE

Polecane posty

Gość huliganka

Witam. Chciałam zapytać czy któraś z Was miała robioną w woj. śląskim cesarskę na życzenie? wolałabym zapłacić, niż mieć wskazania ze względów psychiatrycznych, aczkolwiek prawda jest taka że panicznie boję się porodu, zasłania mi to radosne oczekiwanie na dziecko. Gdzie można wykonać taką cesarkę , jaki jest koszt? proszę nie oceniać mnie, podaje maila huliganka@poczta.fm Bardzo proszę o odzew kobiet które faktycznie zrobiły cesarkę na życzenie, oraz są w stanie udzielić mi informacji gdzie, za ile , u kogo można przeprowadzić takowy zabieg. Leczyłam się długo na bezpłodność, mam kupę chorób, jestem w 34 tygodniu ciąży, a lekarze niestety...karzą rodziń naturalnie...poród przechodziła źle moja matka i dwie siostry, ja chciałabym uniknąć tego koszmaru...acha wiem że po cesarce też nie jest różowo, ale wolę już mieć ranę brzucha niż rodzić 10 godzin i mieć ranę "tam" niżej po czym cesarkę w stanie zagrażającym życiu dziecku i mnie na "ostatni moment" .

Gość Sara_lodz
Przeraszam ze sie wcisne na twoj temat ale jak by ktoras byla mila i mogla odpowiedziec to byla bym wdzieczna bo na moj temat odpowiedzialy dwie osoby i nie za bardzo kompetentnie :/ Otoz moj problem wyglada tak Witam. Rodziłam poprzez cesarskie cięcie 9 stycznia, karmiłam piersią około dwa miesiace. Okres dostałam też po około 2 miesiącach po porodzie zaraz po skończeniu połogu który trwał ponad 6 tyg. Pierwsza miesiączka wyglądała dosyc normalnie, ale już przy drugiej krwawienie trwalo 21 dni, teraz również dostałam okres 9 dni temu i krwawienie ustało po 7 dniach i dzisiaj rano znowu zaczelam krwawic dosc obficie. Wiec mozna stwierdzic ze od porodu prawie cały czas krwawie. Byłam z tym problemem u mojej pani ginekolog, ktora stwierdziłą ze mialam porod nienaturalny i krwawienia moga wystepowac i jedyne co mnie moze zaniepokoic to krwawienie ktorego nie mozna zatamowac... Ale moim zdaniem ciagle krwawienie przez tak dlugi okres czasu tez raczej nie jest normalne i do tego bardzo uciazliwe i meczace.. Dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne od dwoch miesiecy (moze tez to ma jakis zwiazek)