Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryan Gosling

Idealna sytuacja na poderwanie starszej kobiety:

Polecane posty

Gość Ryan Gosling

Jakbyście zareagowali na taka sytuacje: stoicie w kolejce w supermarkecie. Przed wami rowniez w kolejce stoi starsza kobieta, lecz mimo swojego wieku nie jedna mloda dziewczyna moglaby jej pozadroscic urody i figury. no ale wrocmy do dalszego rozwoju sytuacji. Po kilku minutach nadchodzi czas kasowania artykulow ow kobiety. Chleb, groszek w puszce, 300g truskawek, sol, plyn do plukania jakmy ustnej, butelka wina, jakies reczniki papierowe i 4-pak piwa - nic szczegolnego. Gdy kasjerka dotarla do wina przez przypadek nacisnela jakis przycisk ktory zablokowal kase poniewaz potraktowal ta kobiete jako osobe niepelnoletnia (wiec kasa sie calkowicie zablokowala). Kasjerka zawolala jakas tam szefowa, szefowa odblokowala kase no i dalej znowu bylo: towar 'pi', towar 'pi' az do piwa. Sytuacja z zablokowaniem kasy znowu sie powtorzyla wiec mialem okazje popisac sie moim refleksem szachisty i zaproponowalem ze Pani z przodu po prostu da mi to piwo, poczeka na mnie a ja moj towar ktorego bylo malo (prezerwatywy, butelka wodki i orzeszki - zartuje;p) skasuje razem z tym piwem, a ona mi odda pieniazki, zeby bylo szybciej i zeby ta kasjerka po raz drugi nie wolala szefowej. Kobieta sie zgodzila i faktycznie poczekala na mnie... i tu robie PAUZE bo chce sie dowiedziec jak wy byscie zareagowali i co byscie dalej zrobili majac na uwadze ze kobieta byla niczego sobie i (co moge smialo stwierdzic, chociaz wiem ze nie bede obiektywny) ze ja tez spodobalem sie tej kobiecie. piszcie jak byscie dalej pociagneli ta sytuacje zeby poderwac ta kobiete?

Gość Piękna Ola
wzielabym piwo i spierdoliła

Gość Ryan Gosling
no dalej cwaniaczki internetowe? Nie macie pomyslu na dalszy rozwoj wydarzen?

Gość Corey Delaney
a teraz?