Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @@ja@@

Poradźcie w tej dziwnej sytuacji

Polecane posty

Gość @@ja@@

Proszę o Wasze opinie, jak dobrze załagodzić tą sytuacje. M i Ja spotykamy się prawie rok. On ma 8 letnią córkę, ja półtorarocznego syna. Dopóki jego była nie wiedziała o nas było wszystko w normie on zabierał małą na kilka godzin do siebie, regularnie jeździł do nich, natomiast teraz ma zakaz jej zabierania, dlatego że kogoś ma. Ona chce teraz do niego wrócić i miesza do wszystkiego dziecko mówiąc, że on nie kocha córki i on nie chce z nimi zamieszkać. Ja stoję z boku nie mieszam sie do nich ale chciałabym mu jakoś pomóc. Tylko jak.

Gość Ratunkuuu
jak to nie wiesz jak pomoc facetowi? :D zrób mu loda i nie narzekaj na poziom mojej odpowiedzi bo jakie pytanie taka odpowiedź

Gość cgfvhbjnm
a co na to Twój facet? Chce być z Tobą czy z nią? Jeśli wybrał Ciebie to niech sam rozwiąże problem - musi swojej byłej wytlumaczyć że nie ma ohoty na związek z nią, a ojcem będzie zawsze i będzie opiekował się dzieckiem.

Gość Marzenkoman
żeby go utrzymać przy sobie zacznijcie się pierdolić

Ja pierdzielę, w jakim ja kraju żyję, że na forach tacy idioci siedzą... Kochana, przede wszystkim musisz zapytać jego, jak możesz mu pomóc. Może oboje się z nią spotkajcie i jasno powiedzcie, czego oczekujecie?

Gość kiepska
zostawić go w spokoju