Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze hmmmm

8 miesięczniak ciągle marudzi!

Polecane posty

Gość moze hmmmm

Hej, postanowiłam napisać bo może jakaś bardziej doświadczona mama poradzi mi co robić. Od jakiegoś czasu moje 8 miesięczne dziecko stało się nie do wytrzymania. W nocy budzi się kilka razy (kiedyś przesypiała noce, ewentualnie miała 1 pobudkę) i mam wrażenie, że chodzi po prostu o wepchnięcie mi się do łóżka. W dzień jest koszmar!!! Nie da mi nic zrobić, nawet na chwilę wyjść z pokoju nie mogę. Jak ją biorę ze sobą np do kuchni, czy łazienki to nie jest lepiej- 3 minuty i płacz, nawet jak dam zabawkę to nie potrafi chwili wysiedziec. Jedyne pocieszenie mam w spacerach bo wtedy jest grzeczne, ale w domu no to koszmar.Ząbki? Być może tak, bo nie ma jeszcze żadnego, ale równie dobrze może to być zupełnie inna przyczyna. Ostatnio nauczyło się wstawać- może miec jakis związek?

Gość a ja a ja
moze skok rozwojowy??chociaz w to nie wierze ale moze to byc wytlumaczenie

Gość moze hmmmm
Dzięki, nie wpadłabym na to. Poczytałam i może faktycznie to to- ostatnio nauczył się kilku nowych rzeczy na raz.

Gość dardanelya
W.wieku wlasnie 8-9mcy dziecko ma taka.faze,ze sie boi,ze jak mama czy tato wyjdzie,to juz nie.wroci. przejdzie mu. Ale jest tez druga rzecz -dziecko odkrywa tez,no przynajmniej u mojego moglam to zaobserwowac,ze to,co chcmey my,to nie zawsze.to samo,co chce ono. i zaczyna marudzic,jak.cos.idzie nie po jego mysli.