Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exstasyexstasy

Co jest złego w dobrym seksie?

Polecane posty

Gość exstasyexstasy

siedzę dłuższą chwile na forum i przeglądając niektóre tematy dochodzę do wniosku, że kobiety boją się seksu! ta nie weźmie do buzi bo to nieładne, tamta w życiu nie spróbuje w plenerze bo tak nie przystoi , do tej od tyłu nie podchodź bo oberwiesz po ryju, a przy tamtej o trójkącie nie wspominaj bo jutro nie dostaniesz kolacji i broń boże nawet nie próbuj dominować bo ją urazisz. Halo dziewczyny, co z wami? Dlaczego boicie się eksperymentować w łóżku? ;)

bo zostaly tak wychowane: kobieta ktora sie szanuje nie uprawia seksu...jesli juz to z mezem.. uprawianie z kims seksu to powod do wstydu..kryc sie z tym trzeba czytales wypowiedzi mezczyzn? oni nie chca miec kobiet< "po kims" (czyli nie-dziewicy) kochany...ja tez bym tu mogla wlosy z glowy rwac

Gość exstasyexstasy
Ja tam jestem otwarty na wszystko. Tata mnie tego nauczył. I lodzika zrobię i wedla nadstawię i w trójkącie z wujem i ojcem grzecznie poleżę i pałkę possę. Nie mam zahamowań, ale takie rzeczy trzeba wynieść z nowoczesnego domu :)

on ma racje- jak sie poskacze po tym forum to same dewoty i milosnicy dziewic

Wanka- sluchaj tak wiekszosc ludzi tu wyobraza sobie bycie otwartym seksualnie, dlatego wstawiaja takie podszywy jak ja raz napisalam, ze jestem w zwiazku od 5 lat bez slubu, to mnie ukamieniowaly wirtualnie prawie te wszystkie zony :-)

Nie sądzę. Większość ludzi zwyczajnie o tym nie mówi publicznie, bo jak ty nie chcą gadać w próżne. Maja miejsca gdzie indziej. A dewotyzm był, jest, będzie.

jak ja raz napisałam, że lubię dwie pały to było że jestem kurrwą. :O

Gość hqbdwd
exstasyexstasy Lubisz eksperymenty,to chodź do mnie,wsadzę ci w dupę kija od szczotki.

A z pospólstwem nie ma co walczyć. Zaszczekają cię dewoty.

a skad wnioskujesz ze ja gadam w prozne? gdyz gdzies wpomnialam ze zyje" bez slubu"?

Gość DZWONNIK
Te - wyzwolona i niedewota - to może idź na przystanek obciągnąć kilka kutasów a nie podbijasz martwy topik 🖐️

Gadasz w próżne do dewot. One wiedzą swoje i tylko swoje. :) A ty dzwońcu spierrdalaj jesli nie rozumiesz przekazu idioto! :P

nie gadam z nimi na takie tematy niech trzymaja dziewictwo do smierci, jest mi to serdecznie obojetne.. ale ty rowniez udzielasz sie w tym temacie-dlaczego?

Gość DZWONNIK
Ja rozumiem, ale tobie się chyba pomylił przekaz z biadoleniem 🖐️

I nie widzisz nic złego by o tym mówić? O konfiguracjach, pozycjach i ilości spermy wylanej?

Gość brukowiec
mam nadzieję że ten dobry seks jeszcze przede mną :P

Wiesz co? Czytałam o kolesiu, który kocha żony tyłek, kocha ją bez majtek. A grono dewot tak go osaczyły i uznały, że jest dewiantem, bo akurat temat nie dotyczył intymności. :O Kobiety, ups sorry, dewoty które oburzają się na slowo duupa czy sperma powinny być palone zywcem. :P

Gość brukowiec
ale cały czas próbuję :classic_cool:

Gość brukowiec
nie liczę bo nie to jest celem ale odrobina się uzbierała ;)

to nie chodzi o to zeby rozmawiac z kazdym o seksie, doklanie co gdzie i jak ..to w koncu prywatna sprawa pomiedzy mna i moim partnerem ale sa oczywiscie okreslone osobe, z ktorymi moge sobie na takie tematy pogadac ale wiem przed SOBA SAMA ze robie to bo lubie, wiem co lubie..wiem co mnie kreci..nie wstydze sie, nie czuje sie "kurwa" ooooh przydaloby mi sie dzis takie fajne rypanko ;-)

No i o to chodzi! Kurrwa, no! ;) Najważniejsze to się czuć ze sobą dobrze!

Facet powinien pokierować dziewuszyskiem. Znam takie powiedzenie, to nie baby są oziębłe, to faceci są duupami. :P

Gość exstasyexstasy
moim zdaniem robienie z siebie chodzącej cnotliwości to czyste zakłamanie. Każdy marzy o ostrej jeździe bez trzymanki, niestety nie każdy jest na tyle odważny by to spełnić. a szkoda ;)

Gość brukowiec
coś w tym jest że tak wiele zależy od tego faceta:classic_cool: chociaż zgodnie z zasadą dynamiki na każdą akcję odpowiada reakcja :P a w połączeniu daje to takie wzmocnienie że adrenalina aż kipi :)