Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutuutiiii

Jak dlugo trwa egzekucja komornicza?Ktos wie.Help.

Polecane posty

Gość trutuutiiii

Ktos winny mi kase.Chce zliozyc do komornika o odzyskanie dlug.Dluznik legalnie pracuje.Jak dlugo bede czekac na kase?

Gość handlowalem na allegro
ja czekam juz 3 lata:) i trace nadzieje na poczatku dluznik poszedl na ugode z komornikiem i placil 30 zl miesiecnie z czego komornik mi przelewal ........6zl wkurzylem sie zlozylem skarge to.........komornik umorzyl postepowania sprawa trafila do innego a w miedzy czasie dluznik stracil prace i nie ma zadnego majatku podobni............a ja nie mam dzieki temu kasy,chodzi o 2700zl od 2008 r z odsetkami za szkode drogowa jaka pan mi zrobil po pijaku i ubezpieczenie go nie objelo fundusz gwarantujacy czy jak to sie nazywa tez sie na mnie wypiąl bo mialen auto casco

Gość handlowalem na allegro
w tym kraju nie da sie normalnie zyc

wszystko zależy od złożoności sprawy... z tego co się orientuję to bardzo skuteczni są ludzie z intrum, raczej pozytywne opinie mają (oczywiście nie od dłużników, choć i takim służą poradą prawną z tego co mi wiadomo)

Gość wildword
wiesz myślę, że komornik to zupełna ostateczność, może faktycznie na początek lepiej jakaś firma windykacyjna, jak koleżanka wyżej radzi Intrum. Lepiej się zgłosić, porozmawiać, dopytać jakie są możliwości i szanse na to żeby pieniądze odzyskać.