Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ambasadorkaKosmetykóów

"NAPIĘTA" ATMOSFERA Z TEŚCIAMI- POMOŻECIE?

Polecane posty

Gość ambasadorkaKosmetykóów

cześć, dziewczyny:) wiem, że takich temató pojawia się masa;) ale myślę, że mój problem jest inny- opowiem w skrócie teściowie są ludźmi samotnymi , mój mąż ma siostrę, która mieszka za granicą...mąż też bardzo szybko się usamodzielnił, zaraz po maturze wyjechał na studia, później pracował i kupił mieszkanie 15 km od rodziców...teściowie ZAWSZE PRÓBOWALI się wtrącać- a to przy remoncie mieszkania, a to przy planowaniu wesela, itd... mąż jednak był zawsze bardzo stanowczy w stosunku do nich i tym sposobem ja nigdy nie "byłam w centrum sporu"... jednak teraz jestem w ciąży i zaczyna źle się dziać... nie mam serca ciągle mówić "nie przyjedziemy na obiad/na grilla" więc czasem zaciągam do nich męża... ostatnio pojechałam sama- chciałam zrobić niespodzianke- teść był PIJANY (PIERWSZY RAZ GO WIDZIAŁAM PIJANEGO, NAWET NA WESELU NIE PIŁ) powiedział, że mamy go i jego pomoc w dupie, że on też ma nas w dupie, że jestem zarozumiałą paniusią, że rodzina to nie tylko mąż, że powinnam dbać o teściów, że synuś (mąż) się wypiął i nawet na piwo z ojcem nie pójdzie i jak wnuk się urodzi on idzie do sądu (!) oczywiście zmyłam się stamtąd...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować