Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rf44rf

Ile potrzebnych jest pieniędzy, żeby zrobić z siebie plastik?

Polecane posty

Gość rf44rf

Witam, zastanawiam się, ile kosztuje wybielanie zębów, przedłużanie włosów, laserowe leczenie trądziku( na plecach), ciuszki, i wszytsko inne, potrzebne, żeby zrobić z siebie typowy plastik, jak myślicie?

Gość herbate kwitnącą
plastik to bardzij mi sie kojarzy z taką laską ze sztucznymi cycami i nadmuchanymi warami

Gość rf44rf
ok, w takim badź razie kosztuje metamorfoza jak wyżej

Gość szparka sekretarka łał
Wydaje mi się, ze zrobienie się na elegancką babkę jest duzo tańsze niż robienie z siebie plastika.

Gość rf44rf
ja mam zamiar za orientacyjne pół roku zrobić z siebie elegancką kobiete/ plastik( jak zwał tak zwał) , zastanawiają mnie ttylko realne koszty takiego przedsięwzięcia

Gość blondynaaaaa;9
sztuczny cyc - ok 12 tys sztuczne usta - ok 1000-1500 sztuczny włos - ok 2 tys (ale to już takie dobre włosy u profesjonalnego fryzjera) wybielanie zębów - hmmm, do 200 zł powinno styknąc

Gość blondynaaaaa;9
sama jestem przedstawicielką typowego gatunku plastikowatego i czuje sie z tym świetnie :classic_cool: do tego jeszcze można zaliczyc makijaż permanentny ust, brwi, oczu.... i kilka innych małych poprawek ;)

Gość marta37
Miedzy elegancka kobieta a plastikiem jest ogromna roznica wiec musisz sie zastanowic czy chcesz byc elegancka kobieta czy plastikiem.

Gość wikiii22
blondynaaaaa;9 Wybielanie zębów to koszt ok.1000zł. Czasem trochę więcej. Wiem bo sama wybielałam.

Gość rf44rf
zamierzam na siebie wydać ok 7tysięcy, ale na sztuczne usta i tzytze się nie zdecyduje i nie ze względu na brak kasy

Gość rf44rf
mysle natomiast o makijażu permanentnym

autorko pierrtolnij się z rozbiegu w ryj to ci zrobią operatzję na koszt firmy :classic_cool:

Gość blondynaaaaa;9
1000 zł ? byc może, ja mam implanty więc wybielaniem się nie interesowałam za bardzo. również nie mam robionych cycków (i nigdy bym nie dała ich ruszyc żadnemu chirurgowi) ale orientuje sie w cenach... myślę że w 7 tys powinnaś spokojnie zmieścic :)

Gość rf44rf
ale uwazacie, ze to coś zlego?

Naprawdę chcesz być plastikiem? Nie mogę wyobrazić sobie uczucia, gdy wiesz, że wszystko masz sztuczne. Piersi, usta, itp. Jak mozna nosić w sobie silikon? Interwencja w nasze naturalne ciało. Jak lalka Barbie :o Zostań lepiej elegancka babeczką, dbającą o siebie, robiącą makijaż codziennie (nie iść na łatwiznę z permanentnym, chociaż moje kuzynki mają, nawet fajnie to wygląda), zapuśc swoje włosy, itp. Zęby możesz wybielić :)

Gość rf44rf
ale ja nie chce sobie robic piersi!

Gość bez przesady z tym
wybielaniem:o zależy od miasta, dentysty, ale do 500 zł wystarczy, nie musi być od razu 1000. Ja też wybielałam i zapłaciłam 460 zł dokładnie🖐️

Gość rf44rf
chcę po prostu w końcu wyglądac dobrze i czuć się dobrze. Mam straszne kompleksy i nie wyglądam tak fajnie jak niektore z was. Chce chociaz troche poprawić swoją urodę , bo wiem, że misss i tak nie będę nigdy

Gość blondynaaaaa;9
haadia teraz tzytzki powiększa się własnym tłuszczykiem pobranym np z brzucha czy ud (dodatkowe odchudzanie) jest to bezpieczny zabieg - w końcu nasz tłuszcz to nie jest żadne 'obce ciało'. tak samo własnym tłuszczem można poprawic rysy twarzy, usta.... i wcale nie chodzi o wielkie zmiany, wielkie pompowanie ust... można to zrobic delikatnie, subtelnie... a efekty czasami są powalające. powalająco dobre :) autorko, rób co uważasz za słuszne. tylko jedna rada - wszystko z umiarem a będzie super! :)

blondynnaaa ---> oooo, nie znam się na tym;)

Gość rf44rf
nie martwcie sie, na pewno nie przesadzę ;)