Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kituśia199999

narzeczony myslał że pisze z obcą napaloną babką a pisał ze mną

Polecane posty

Gość kituśia199999

napisałam z innego nr gg zbereźne teksty i złapał haczyk chciał się nawet spotkać ale zadzwonił do mnie ja nie odebrałam i kapnął się widocznie ze to moge byc ja bo pare minut potem napisał ze ma kobiete...nie wiem co mam robic chyba go zostawie cala trzese sie z nerowow bo do czego on jeszcze jest zdolny skioro reaguje na takie teksty...??przez caly ten czas dla mnie swojej narzeczonej w domu byl cudowny jak nigdy wczesniej az za bardzo taki szczesliwy...ale odpisywal na ten nr

Rozumiem, że podejrzewałaś go o różne rzeczy już dawno - skoro zrobiłaś taką prowokacje?

Gość kituśia199999
tak od pewnego czasu nie bylo miedzy nami za dobrze seks raz w miesiacu i wieczne klutnie bez powodu,potem znalazlam anonse erotyczne(twierdzi ze to jego kumpel w kom jego sprawdzal)pelno zdjec golych bab, od kilku dni seks codziennie jest wyjatkowo mily no cód nie facet i postanowilam sprawdzic go..okazalo sie ze ma maila ktorego nawet nie znalam bo podal mi na tym gg nie wiem co on tam jeszcze ma i komorke do kibla nawet nosi...ale to juz od dawna..

Gość linda100xoxo
ja bym zostawiła drania, jak by cie kochał to by nie pisał z zadną dzie3wuchą nie bądź naiwna!! na sto procent zdradzi i spotkał by się tą osobą gdyby była prawdziwa. wiem ze go nie zostawisz bo jedna na sto umie sie godnie zachować w takich sytuacjach więc poprostu porozmawiaj z nim i to wyjaśnijcie, powodzenia w przyszłym życiu z takim dupkiem

Gość kituśia199999
juz szukam mieszkania dzisiaj jestem umowiona..wiesz on ma mnie daleko w dupie chyba bo wiedzial ze mam kompleksy i patrzyl na gole baby teraz wuiedzial ze jestem nieufna i ze moze mnie stracic jak to sie wyda a mimo to pisal z nia...to tak boli..

Gość kituśia199999
jak on wogole moze mi ciagle powtarzac ze mnie kocha ze jestem sliczna zaklamany drań..

Gość kituśia199999
doradźcie chciałabym posłuchać wielu opinii a za dotychczasowe bardzo dziekuje kochani

autorko- dobrze, że teraz to wyszło. Potem byłoby tylko gorzej. Rozmawiałaś z nim już? Wie, że to było prowo?

Gość kituśia199999
nie wie..nie rozmawiałam z nim..ale nie wiem co robic to boli bo starsznie go kocham 3 lata poswiecilam temu zwiazkowi mam tylko jego..a on..ah...

Gość nie bądź naiwna co z tego ze
poświęciłaś się temu związkowi jeśli on nie i najwyraźniej nie kocha ie i nie jesteś dla niego ani trochę ważna skoro w głowie mu gołe baby i jakieś gadki o seksie na gg:O

Po prostu z nim o tym pogadaj żeby była jasna sytuacja. Ja nie odpuściłabym ale nie dlatego, że dał sobą manipulować "innej" kobiecie. Nie odpuściłabym, bo musi być strasznie prymitywny skoro można go sobie okręcić wokół palca przez obiecanki napalonej panny. Typowy, obleśny facet. Nie mogłabym kochać kogoś kto myśli penisem. To obrzydliwe

Gość kituśia199999
ja nie mam nikogo przyjaciół też poświęciłam gotowałam mu obiadki podawałam piwko i mówiłam "kochanie pograj sobie"miałby raj gdyby chciał...

Gość kituśia199999
nigdy mu seksu nie odmawialam..nigdy..

kitusia: Nie szukaj winy u siebie- bo już zaczynasz się tłumaczyć- że nie odmawiałaś seksu, że przynosiłaś piwko, obiadki. NIE WAŻNE - mogłaś tego nie robić, a i tak miałby cholerny obowiązek Cię szanować bo byliście parą. Wiem, ze to strasznie boli- ale tu już nie ma co tłumaczyć- facet jest palant i oszust, teraz przynajmniej nie będzie musiał sie ukrywać.

Facet kręci i chce Cię zdradzać. Jak Ci możemy pomóc? To ty podejmujesz decyzje o swoim życiu.