Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość us

jakie prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Polecane posty

Gość us

Mam pytanko. Moje cykle wynoszą 28dni 11 Maja rozpoczela sie miesiaczka natomiast 19 Maja kochałam sie z chłopakiem do końca bez zabezpieczenia. Z moich obliczen wynika że 20 rozpoczynają sie dni płodne ale nie wiem czy napewno dobrze potrafie to obliczyc. Czy jest duze prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze?

Gość Gość
brzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=447&Itemid=131 oblicz sobie, moze Ci jakos pomorze

Gość Gość
bo wedlug moich obiczen zaczely sie wlasnie 19 przy regularnych cyklach ale ....

Gość us
Mam regularne cykle ale wlasnie nie jestem pewna czy dobrze obliczam te dni.. Czyli jezeli to byl pierwszy dzien plodny albo ostatni przed plodnymi to raczej jestem w ciazy?

Gość Gość
prawopodobienstwo moze byc duze i jesli sie nie starasz o ciaze racze sie zabezpieczac

Gość us
nie staram sie ale jesli przyjdzie sama to będe się tylko cieszyc dlatego tak pytam o prawdopodobienstwo bo nie chce sie nastawiac do przodu a potem byc zawiedziona przy tescie... chcialabym wiedziec jak na to patrzec

Gość us
czytalam juz duzo o dniach plodnych i nieplodnych ale na kazdej stronie cos innego pisze na jednej ze nie zajdę w ciaze w ostatni dzien nie plodny a na drugiej ze to pewne jak w banku :/ nie ma co sie sugerowac tym ... ale z drugiej strony potrzebuje mądrej rady

Gość Gość
kazda z nas jest inna niektore sie staraja bez skutku inne wystarczy ze spojrza na rozporek juz sa w ciazy a dobrej rady nie potrafie ci udzielic porozmawiaj ze swoim ginekologiem