Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepogoda konczy sie

17latka bajeruje 29 latka ...a on wielce zakochany... na powaznie

Polecane posty

dziewczyna jeszcze nie ma skonczonych tych 17 lat i zakochuje sie w facecie 29letnim. co o tym myslec ? to moj juz byly facet ( mial byl slub dzieci i te sprawy ) i jeszcze do niedawna mielismy dobre stosunki, ale ta dziewczyna pewnie znow swojego nastoletniego chlopaka rzucila i obiecuje jakies nierealne rzeczy facetowi z 30 na karku ...ze np zabierze w podroz jakas tam zagraniczna .... a on glupi naiwny i wierzy i marzy by ja przeleciec.... i absolutnie nie jestem zazdrosna bo zbyt duza przepasc wiekowa jest ... dla mnie to chore poprostu facet jest niepelnosprawny, ma klopoty z chodzeniem, ma grupe inwalidzka i rente, nie pracuje, i siedzi non stop w domu, mieszka z matka... a ta dziewczyna oddalona jest od niego o drugi koniec Polski ( on tam ma w poblizu rodzine i na wakacje jezdzi tam ) rok temu ta dziewczynka juz sie w nim zakochala i bajerowala go w necie ( oczywiscie na zywo sie znali ) ... ale w tym czasie do teraz miala z 2 chlopakow w swoim wieku .... dodam, ze taka przecietna blondynka z wygladu wyglada powazniej i ma duzy biust.... bo ja sie zastanawiam jak facet moze tak ?? ..ja mam sama bratanka w jej wieku i nie wyobrazam sobie czegos takiego :/

on ma mnie teraz po prostu gdzies, ale wiem ze odezwie sie po tym jak albo dziewczyna znajdzie sobie innego chlopaka, albo te ich spotkania nie wyjda

a ta panienka ma jeszcze 16 lat ... jakos pod koniec roku bedzie miala 17