Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dpd

Faceci pomóżcie mi go rozszyfrować . Jak okazujecie zainteresowanie ?

Polecane posty

Gość dpd

jest jeden chłopak który mi się podoba. Nie wie o tym, ale szczerze mówiąc daje mi złudne nadzieje dlatego proszę Was o szczerość. Otóż zauważyłam że chyba chciał zwrócić na siebie moja uwagę - zagadal kilka razy , później zauważyłam że mi się przygląda. kilka razy go złapałam na tym. wygląda na to że chce żebym zauważyła po czym on czeka do tego momentu i po chwili się odwraca. czasami nie wiec ja to robię. tylko że trochę mnie niepokoi to bo czasami zachowuje się jakbym nie istniała. udaje że mnie nie widzi itd. nie kręci się też koło mnie. tzn jak już idzie to się nie cofa ale rzadko go widzę. jest mi trochę przykro ale jestem na takim etapie że szybko zapomnę. a może są inne powody ? doradzcie mi coś sensownego .

Gość vvcccccvv
jest nieśmiałym prawiczkiem

Gość dpd
Taki nieśmiały to on nie jest skoro zagadał kilka razy nie znając mnie

Gość vvcccccvv
dosiądź się do niego, czy podejdź jak będzie tobą zainteresowany to coś zaproponuje jak nie to nie

Gość dpd
poza tym nie widzę żeby się peszył na mój widok na przykład. raz się zdarzyło że zrobiło mu się głupio , spojrzałam w złym momencie akurat i się śmiałam , chyba myślał że to z niego

Gość dpd
nie ma okazji żeby się dosiasc próbuje być w różnych miejscach ale rzadko go widuje..