Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

kolejny dzień bez renty...

Polecane posty

Chciałabym wam coś tu napisać, ale nie wiem co. MAM KIEPSKI HUMOR. Naprawdę :( KOLEJNY DZIEŃ MOJEGO ŻYCIA BEZ RENTY!!!! DLaczego? I tyle :( Kiedy ona przyjdzie? Czy mam na nią szanse? Powinnam iść do wrózki, ale ...sama jestem wrózka. Renta moja jest z tarotem lub bez. Kiedy przyjdzie? Za Piłsudskiego. I wiecie JA TO WIEM, że ludzie by chcieli żebym to wszystko powiedziała i tak dalej, ale ja nigdy tego nie powiem bo NIGDY NIC NIE WIADOMO. Dokładnie wiem jak ta historia leciała i o co tam dokładnie chodziło. I tego nie dam. Bo TYLE MIAŁ ZROBIĆ TEN PIŁSUDSKI - tylko to. I tak brygidki mi łeb wyżarły. MÓZG MI WYŻARŁY w tej Polsce i osiągnęły WIELKI SUKCES TAK MNIE GNOJĄC. ŚWIATOWY SUKCES mają - zwłaszcza ostatnio. Wiecie o tym juz tylko wiersze mogę pisać i ogrywać - i MIMO wszystko TAK SAMO JAK MNIE GNOIŁY tak zostały ograły BABA Z AFRYKI. I wiecie to jest najpiękniejsze. TAKIM SAMYM MŁOTKIEM jakimi one są wiecie. Naprawde. I teraz już wiecie nie zaczynajcie ze mną bo w grudniu powinny przyjść pieniądze i juz wszystkich wieszam - Janina S. dla mnie była chora umysłowo to do psychiatry miała iść i SAMI SOBĄ SIĘ WSZYSCY POWIESICIE, a te Zielone Światki z Chorzowa - też wszystkie są do rozwalenia piła spalinową BEZE MNIE - oni chyba tak działają. Czasem sie całe gminy tracą. Squad był z Katowic. I słuchajcie CO TO BYŁ ZA squad. Ja wiem tylko - z mojej młodości - ok. 20-22 lata na początku studiów wiecie COŚ MI ZACZĘŁO ŚWITAĆ , że coś tam było i WSZYSCY SIĘ ROZWALILI ale o co poszło i tak dalej nie wiem. A to zniknięcie??? ucznia to było TO SAMo. I wiecie NIE ŁUDŻCIE SIĘ NICZYm!!!! Niczym!!! kto wierzy w tych Zielonych Światków JEST IDIOTĄ I TYLE - nie mogli stworzyć takiej sytuacji, dopuścić do tego - no samobójstwa. Nie dajcie sie nikomu - to są świry , wariaty - przypuszczalnie na mnie wiecie z tym Piłsudskim mogą spiskować - nie dadzą mi rady - musieliby mieć Piłsudskiego jak ja - nie mają. Tam po prostu ktoś mi miał wytłumaczyć że stałej umowy o prace ja nie mam przez wilki i tak dalej. TYLKO TYLE. A tu co brygidki maczały palce to mnie nie obchodzi. Piłsudski to ja mam życie tak zjechane brygidkami i to jest takie - eee bez sensu. Dużo by gadać, pisać, nie ma o czym. Tu chodzi o szkoły, o pewien sposób myślenia, moja pracę zawodową też, ale w sumie to co zostało z tego Piłsuda to jest śmiechu warte - takie czasy, ale zupełnie nie o to chodziło I ZAWSZE PRZEGRACIE jeśli ktoś leci dobrze tą szkołą leci i tyle. Bo to jest taka historia, że to jest nie do ogrania także wiecie nie dadzą mi rady, nie słuchajcie tych Zielonych Swiątków W OGÓLE!!! Kafe to zgniłe miejsce, ale życie jest całe zgniłe i słuchajcie KTO WIE czy np. z 20 lat temu nie wybito PO CICHU wszystkich Zielonych Światków w Katowicach - to są jakieś takie historie, że komanda latały i Zielonych Świątków kasowały i zaś jest takie samo coś. I nic tylko wynieśli sie do Chorzowa i było że lata jakieś komando, trzeba iść z nimi - nie ma nic do gadania. No wiecie - czy ten uczeń nie miał nic do gadania to nie wiem. Ale wiem, że najpierw OK - jacyś ludzie z Katowic - takie coś - a pózniej jak szedł to coś mu nie pasowało, zaczął sie łamaać i wiecie to były szatany - to nie byli ludzie i tyle. I po co on poszedł? I zaczął tego żałować? Ale co - uciekać? A jak udowodnić że ktoś jest człowiekiem a ktoś szatanem? I tyle :(

Wiecie MOIM ZDANIEM kasowały Zielonych Świątków komanda szatanów w latach 70 tych w Katowicach, a było, ze są kasowani komandami z Piłsuda i krzyżem rodowodowym z Piłsudskiego I WSZYSCY MYŚLELI, że chodzi o krzyż rodowodowy na Stalina wiecie - czy za Stalina - na Szwecje. A to wcale nie był taki krzyż i tymi ludżmi nikt sie nie przejął wiecie i tyle wam napiszę. I kto wie czy i Korfanty w Chorzowie - gdzie poszli i Piłsud w katowicach w całości to nie są SZATANY bo żeby mnie tak potraktować. To nie ma JEDNEJ CECHY LUDZKIEJ. A ci franciszkanie tam? I wiecie JA BYM TAM NAWET DZIŚ NIE POSZŁA, NIE WESZŁA - tylko wiem o tym 1 uczniu i to wszystko. I wiecie tam jedna kobieta wyszła za mąż, urodziła dziecko - dyrektor - jej mąż - gwałcił uczennice, nikt nie reagował i ona przed nim uciekła. I słuchajcie co to za grono ŻE NIKT NIE ZAREAGOWAŁ tyle lat. A słuchajcie to dziecko, co , do Niemiec matki nie mogło jechać szukać? Bez sensu. A ten dyrektor to właśnie ten co mi wpisał ocenę negatywną pracy i zwolnienie dyscyplinarne i mnie wyrzucił BRAKIEM POWOŁANIA DO PRACY W SZKOLE. On. Ale jak on to zamierzał udowodnić? i wiecie on już jest SZALONY bo jego żona - powiesiła się w Niemczech - przyszła do Polski i w Chorzowie TEŻ powiesiła całą szkołe, przyszła uczyć. I powiesiła cała szkołe. Nie wiem którą. No i cicho. I on mógł być dalej dyrektorem, wszystko grało. A podejrzewali, ze to jego żona była. No wiecie co - i tak nie mam pracy od 2005 roku. Takim czymś. No i tym Piłsudskim - i tak jest powieszona studentka dzienna na doktoracie na polonistyce i rektor i jej chłopak - narzeczony - mąż oraz wiecie - no tam inni też, ale to najważniejsze i wiecie czy ci rodzice tu są normalni moi? To tak ma być i tyle. To jest dobrze. Dwa dekle chore na łeb jak te brygidki. Szkoda słów powiem wam. A moja renta gdzie? I tyle :( 😡😡😡😡

Wiecie tam chyba chodzi o to - Zielonych Świątków wybili w Katowicach w latach 70 tych KOMANDA Z PIŁSUDSKIEGO - tak mówili wiecie. Ale to były szatany. Tylko jak to udowodnić. I przeżyli niektórzy i poszli do Chorzowa i nikt nie chciał uczyć w Korfantym wiecie. I powiedzieli - to idżcie se tam uczyć. I BYLE KTO TAM POSZEDŁ bo tam był zniknięty psychiatryk. I słuchajcie niedaleko są franciszkanie. I pewnego dnia w tym zakonie nie było NIKOGO. Wszyscy zabici. Albo znaleźli zabitych i poprzychodzili jacyś inni i moim zdaniem to są szatany , a te Zielone Świątki są właśnie chore umysłowo - byly że są w Korfantym i są. I wiecie - spowiedz czy tam cos by mi dawała? Co tydzień w sumie i tak w nich. Ale to jeszcze mało bo tam chodzi o Piłsuda i o pewien krzyż rodowodowy tam, z którego nie pasowały squady nauczycieli w Piłsudskim - zabijac ich. I komanda szatanów na Zielonych Świątków zabijały ich i ludzie mówili że Piłsudski ich zabija krzyżem rodowowym na Szwecję a to nie była prawda. I ludzie zabijali nauczycieli z Piłsudskiego i było że chodzą na squad a po nich przychodzili i to brutalnie, ale kto? LUDZIE. I tak się wiecie ten krzyż rozwalił i stracił. TAKIM CZYMŚ. I wiecie - dlaczego te szatany przychodziły po Zielonych Świątkow w Katowicach w latach 70 zeszłego wieku? No tacy byli. Ale w sumie czyja to sprawa? i tyle. I ludzie pomieszali krzyże i poszedł wam najważniejszy krzyz i przez to Piłsudski dziś nic nie znaczy a to powinno znaczyć COŚ i tyle. I koniec. I nie wolno było dawać tego krzyża nauczycielom w Piłsudskim tak jak oni nie mogli miec krzyża na Szwecje i tyle z całości. JEDNO MORDERSTWO, ale Katowice i wszyscy mieli to gdzieś, a teraz? Jak to miasto wygląda. JEDNO DZIADOSTWO. Przez to. Jedna zbrodnia, gorszego dziadostwa nie było. I ta koleżanka z tym krzyżem na Szwecję lepsza ode mnie. W POLSCE? Ona jest szatanem i wiecie TO JEST COŚ STRASZNEGO co wyście zrobili. Nie pozabijajcie się wiecie nie wiem gdzie - w gulikach tak pasuje i tyle. Wrzucać się do gulików otwartych i tyle :(

Poweim wam ja już to chromole - kto dał w Piłsudskim nauczycielom najwyższy krzyż rodwodowy na Kościoł. O co tam poszło I czy mogli go dostać i KTO? no to ci co uważali, ze kościoł jest nic nie wart bo nie potępił stalinizmu. I tylko takie osoby mogły ten krzyż dostac a kto go dostał to miał potępić stalinizm. Skąd ten krzyż byl? NIE MAM POJĘCIA. Nic tylko od aniołów jakichś. Ci ludzie nie potępiali Stalina i wszyscy zostali zamordowani i...zostaje im na zawsze ten krzyż którym stalinizm mieli potępić i Stalina no i na Szwecję też mają. Zostają im borówki. Co tu robić jaki taki los tej szkoly. Bo wiecie teraz na mnie, że wilki moga być - no wiecie... bez sensu - z tego krzyża na Szwecję, ale to nie o to chodziło i tyle. No i tylko nalezy się przyjrzeć Zielonym Świątkom w Katowicach i Chorzowie - Kamelia była Zielonym Świątkiem. Nic tylko sie odrodzili Z CHORZOWA wiecie. I po cichu są zupełnie. A w 70 latach dosyć tacy byli i zawsze mogli uczywać chyba w Korfantym bo od nich??? pasowały passy USA - franciszkanie od nich robili. I nic tylko tak się zaczęło. Rozwalili w Chorzowie Zielonych Świątków za to że poszli do Korfantego - nikogo nie było i wzięli się za Katowice. Z tym że to w Chorzowie było po cichu i wszyscy na tego Piłsudskiego, że to przez niego, a to sie zaczęło w Chorzowie i tyle. Ale tego nie było. No i zaczęli ich wybijać w tych Katowicach i poszli do Chorzowa i powiem wam tam franciszkanie ich sprowadzili i pewnego dnia nie bylo nikogo w tych franciszkanach. A ten Korfanty to ZNIKNIĘTY PSYCHIATRYK. Także to są takie historie, ze wiecie. A ten Uniwersytet Śląski wasz to może to ktoś podpali z litości i tyle :(

wiecie ja sie nie dam bo wy jesteście OBRZYDLIWI DO POTĘGI ENTEJ - wsszyscy na elektrowstrząsach ja sie wam absolutnie nie dam. Dzieci sobie z Kevina biegały do Piłsudskiego za moich czasów tam i doszło do masowego samobójstwa jak poszłam. ALE PO CO ONE TAM BIEGAŁY? I żeby choć 1 osoba KTOKOLWIEK powiedział proszę panią, niech pani idzie z tego Kevina - niech pani szuka sobie stałej pracy. Panią zgnoją przez tego piłsuskiego równo. Choć 1 osoba i mogą być. Żeby mnie ktoś ostrzegł 1 raz choć. Nie. No to nie i tyle :(

Wiecie ile tam było nienawiście w tych Katowicach kto to tego Piłsudskiego tak niszczy i takd alej. No i skad ten najwyższy krzyż rodowodwy? I wiecie ci ludzie zawsze powiedzą - tak nam pomógł KK pani i tyle. Takim krzyżem i tak my mieli stać i POLEGLI ZA ZIELONYCH SWIĄTKÓW - ze oni ich zabijaja bo to tacy patrioci byli. Takie coś. I ZNOWU TO SAMO - ja to znowu to samo. Z Piłsudskiego zabita przez KK żeby byly passy USA. Bo ja tak poległam tylko nie rozumiem wiecie czemu dalej w szkole? Żebym sobie życia nie ułożyła bez passu USA bo po nich. I to są zakonnicy, tak? To są szatany i tyle. Wszystko za pass USA. ZERO INNYCH WARTOŚCi. Dajcie spokój i tyle. I ta nienawiść - coś obrzydliwego. A ja mam ukradziony wiecie do Holandii. A CZEMU DO TEGO DOSZŁO? Żebym tak nie skończyła jak dziś Z PASSEM USA wiecie, Z PASSEM USA bo tak mam co powiedziec - bez passu USA i taki koniec, a tak? A od założycieli bankow to jakby nie było, a jednak jest i tyle :(

Znaczy wiecie to żle napisałam nienawisć była, zę Piłsudski niszczy ZIELONYCH ŚWIĄTKÓW i tak ja nie mam pracy od 7 lat i tyle. A tu gdzie mieszkam TEŻ JEST SEKTA ZIELONYCH ŚWIATKOW i tak miałam dalej pracę i sie zdziwiłam. No ale kazali mi iść to poszłam i TA SZKOŁA GDZIE POSZŁAM nic tylko też Zielone Światki a dalej juz nie - następny proces. No ale po co mi był ten Mickiewicz? Przecież to w ogóle sensu nie miało. I sędzina była Zielonym Świątkiem też. I chyba tu wszyscy passy niemieckie, a Mickiewicz passy USA i tak w sądzie poległam nimi, a ja leciałam wiecie durny Korfanty - lepsza szkoła papiery dostaniesz i spierd i tyle. Ja tak myślałam. A tu słuchajcie NIE - i ta sędzina taka pojebana. No i to można zrozumieć. Zielone Świątki i z tych morderstw są w sądzie, prace mają, a ja? Katoliczka? Czy ja potrzebowałam 2 lat spowiedzi? Bo spowiedzią we wszystkich jak szatan. Się popatrzcie jacy jesteście jeszcze SZCZOCHY na mnie wylali i tyle. I w konfesjonale sie wysrali na mnie. I zawsze tak was będę wspominać i pięknym za nadobne i tyle. A zresztą co wy mnie obchodzicie i tyle :( Tyle co ja was. W każdym razie renta moja jest i tyle :(

Gość sdfghjkl
cześć owieczko.

Gość hello owieczko
:)

Wiecie no co mi pozostaje z córką przeora? Nic tylko ogłosić Polske krajem ZIELONYCH ŚWIĄTKÓW? Ja nie wiem po co tu jest ksiadz katolicki? Z siekierą ludzi gonic? Sikać i srać na ludzi. Taką mają u mnie opinię. A reszta to w ogole dajcie spokój. I takie cos że Zielony Światek wyżej ode mnie i gonitwa, że książkę mam o spowiedzi wydać, a co więcej z tej spowiedzi. I wiecie te 2 lata to było ogrywanie chrztu - siki na głowe i tyle. Bo tyle zostaje człowiekowi jak ma zły chrzest i tak WARTO ZAWSZE mieć 2 lata spowiedzi na wypadek jakbyś miał zły chrzest, na np. najwyższy krzyż rodowodowy na kościół, na inne krzyże rodowodowe - tak sie chodzi do spowiedzi a język se możesz ćwiczyć też czy coś czytać i tak dalej. A ja byłam cała zniekształcona od średniej. podstawówka do d... rodzina to wiecie z wypalonego peta zdemolowali mnie jak tornado - nic mnie nie obchodzą. No ale tego Piłsuda sobie cenię. Korfantego też, ale z Zielonymi Świątkami? Żeby mnie ktoś ostrzegł, cokolwiek mi powiedział. Nic i tyle :(

Wiecie jakie to jest smutne - ja od dziecka OD DZIECKA!!!! mam najwyższy krzyż rodowodowy protestancki. Ja nie wiem co tam będzie, ale od tego będą wychodzić kiedyś. I ja zostałam TAK POTRAKTOWANA przez PROTESTANTÓW. Czy ja byłam kanalią jakąś? I wiecie MOIM ZDANIEM nic tylko PO CICHU skasowali mnie za tego Piłsudskiego, że ich ZABIJALI. No wiecie co - po nich przychodziły SZATANY - wbijcie sobie to w głowę i tyle. I szkoda ich było ludziom na nich i w ogóle oskarżyli Piłsudskiego i o to i dla mnie ja tak jestem wyrzucona ze szkoły. A POWINNAM? CO NAJWYŻEJ że powiesiły sie dyry w Piłsudskim po mnie, mówiono mi to i ze szkoły nie poszłam. Tyle mogli zrobić. To wszystko. Ale wiecie ja nie miałam pojęcia o Zielonych Świątkach wiecie, o tych zabójstwach - skąd to miałam wiedzieć? No może ktoś KIEDYŚ cos mówił, ale sorry to był 2005 rok - ja się NOWĄ MATURĄ interesowałam a nie co Zielone Swiatki i Piłsudski robiły w 1970 roku wiecie między sobą. I ja się na to obraziłam i lecę Faustyną Kowalską z Piłsuda i Gomułką. No przecież to jeden PSYCHIATRYK był ten Korfanty I JA SZOKU dostałam jak mi utrzymali to zwolnienie dyscyplinarne. I jeszcze Hugo Kołataj po tym i ...wieszanie mnie POWIESZONA MATKĄ. No a ten Hugo Kołątaj to jak widzicie - wszystko wie to CO TRZEBA. Naprawde. TO CO TRZEBA. Jak każdy w Polsce. Naprawde :(

Jeszcze wam napiszę z UBOLEWANIEM, że tego Kevina też NIGDY NIE UZNAM i tej działalności. Krzyże rodowodowe są PO TO,żeby sie ZASŁONIĆ. Nie powinno się zasłaniać krzyzami no ale wiecie TAKI JEST CEL - mam wartości spadaj szmato, a oni tam wszyscy na mnie NA MNIE!!! krzyże rodowodowe - tak się nie robi plus Tarot wiecie. Choć co to za szkoła. I to miałam wiedzieć - TO NIE JEST SZKOŁA. Także żeby sie wszyscy ode mnie odwalili bo to bez sensu i tyle i co jeszcze? No tyle. Obraziłam się i koniec. Faustyny i jej matki i tak nikt nie pobije ani Popiełuszki i jego matki. I tyle. Reszta bez sensu. A Zielonym Świątkom można powiedzieć tak, ze jakby stali o krzyże rodowodowe PROTESTANCKIE ze swoich wartości to by się im stało WIELKIE G... ale jak przyszli na passy USA A NIBY PO CO? To szatany po nich zaczęły przychodzić. I wszyscy sie dziwili co się to stało. A jak inaczej mieli ocaleć? Jak? I tyle :(

Widzicie i tak wygląda rzeczywistość w Polsce. I jak tu nie wyjechać? i tyle. I wiecie te Zielone Świątki W OGÓLE NIE MAJĄ RACJI Z TYMI PASSAMI USA i oni sie PROSZĄ o komanda szatanów znowu MNIE TO NIE OBCHODZI - przynajmniej krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami i krzyże protestanckie. Kiedyś będą mieć obraz swój protestancki i tak dalej... i krzyż na kościól katolicki. Częsć pójdzie, ale zobaczcie jacy są - wszyscy umarli męczeńsko za passy USA. A katolicy w Polsce? Jedynie ten Piłsudski i to wiecie w sumie wciągnięci , oszukaci, NACIĄGNIĘCI a tak? i tyle :(

I zobaczcie tak nie mam pracy od 2005 roku I GDZIE TU JEST KURATORIUM I KTO JEST W KURATORIUM OŚWIATY, że ja tak przegrałam i całe życie zniszczone? ZIELONE ŚWIĄTKi - tak uwazam. Przykro mi. Także Polska to ZIELONY ŚWIĄTEK JUŻ. Po Piłsudskim TAKIE COŚ? No przestańcie i tyle :( No wiecie przyznajmniej mam godność na tej rencie, a tak? I tyle :(

Wiecie kuratoium czy jest po elektrowstrząsach nie wiem - gdzie jest Piłsud tam moga być, ale ja uważam, ze to są Zielone Świątki i tylko tak mówią. Jedyna wartość PASS USA, niektórzy yellowstone - to wszystko. No bo wiecie to jest NIENORMALNE ZUPEŁNIE CO MI SIE STAŁO JEDEN ZIELONY ŚWIATEK i Hugo Kołataj jakaś KOMPLETNA IDIOTKA jak moja bratowa I BRAT!!! I sie nie dam bo jedyny zarzut już to że jestem bezrobotna. I NIE MAM DOKTORATU - nikt nie zauważył. Ja zauważyłam. I do widzenia i koniec. Uczelnię mam ograną ZE ZMIANĄ TEMATU mogę sobie gdzie indziej iść. To odkrycie na Śląskim to jest takie małe ZDZIWKO w ramach jakiejś ciekawostki mogę powiedzieć. Doktorat to 2 literki Z SZACUNKI DO SAMEJ SIEBIE bo by było że ja nie prezentowałam sobą w tej SZKOLE NIC, NO NIC, naprawde. I tyle :( No a czy musze to kończyć? i tyle :(

Wiecie jak wy mi życie zniszczyliście to sie OPISAĆ NIE DA. A od 2005 roku jaką ja jestem ofiarą OBŁuDY WASZEJ TO SIE OPISAC NIE DA i tyle. I koniec. I tu jestem ograna passami USA i NIEMIECKIMI chyba. i tyle. takimi kurwami Zielonoświątkowymi, ta średnia jeden pass USA i tyle. I ja tam ze z oceną negatywną pracy i zwolnieniem dyscyplinarnym. No wiecie co... ale to po papiery w sądzie. Też Zielony Świątek. No cóz... opinię ONI MNiE WYSTAWILI I KK , a teraz ja odwracam to - Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy I RENTA i koniec waszej KANALIOWATOŚCI i jeszcze brygidki i parlament angielski - oni powinni być WYPALENI ŻYWCEM, a brygidki urwane głowy i koniec. Ten amazon zmiana nazwy i moga być, a tak? I tyle :(

Wiecie taki mój koniec przez krzyż rodowodowy na 3 skrzydła i bez krzyża rodowodowego na 3 skrzydła i wybaczcie ale z tym krzyżem to WY SIĘ WYNIEŚCIE Z POLSKI bo ja sie nie wyniosę. Ja mam tu rentę i koleżankę Faustynę Kowalską z Piłsuda - dyrektorkę. I tyle. I JA SIE STĄD NIE WYNIOSĘ - ja jestem stąd. Z CHRZTU POLSKI. A te Zielone Świątki niech mi z drogi zejdą bo POŻAŁUJĄ. I tyle. POŻAŁUJĄ. Zobaczycie :(

Podsumowywując - GDZIE JEST MOJA RENTA BO NIE MAM CO ŻREC!!!! 😡😡😡😡