Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna??EE?E

Zastanawiam się czy to zrobić... jak myslicie?

Polecane posty

Gość dziwna??EE?E

Sluchajcie miałam profil na portalu randkowym , z nudow flirtowalam bo ciezko tam kogos poznac...napisał do mnie facet 38 latek, jako jeden z nielicznych przeczytal moj opis ,to kogo szukam, czym sie interesuje , nie rzucał tandetnych tekstów w stylu : ''co taka śliczna dziewczyna tu robi?'' zaczelismy rozmawiac przez system wiadomosci , potem na Skype, a potem przez kamerke... spotkalam sie z nim...było super, rozumial mnie , nie podrywal tylko sluchal , wyzalilam sie ze swoich problemow, bylismy w restauracji ,odwiózl mnie do domu potem bylo drugie spotkanie, zwyczajny spacer rozmowa zabrał mnie do zoo :) i po tym spotkaniu powiedzial czy nie potrzebuje pomocy (finansowej i ogolnie , żaliłam mu sie z klopotow ehh) facet jest b.bogaty to widac i czuc , wspolwlasciciel duzej firmy ,nie pytalam jakiej zeby nie byc wscibska polubilam go ,ale nie chce brac od obcego człowieka pieniedzy ,potem bedzie cos ode mnie chcial :O nie wiem co robic mam 23 lata i nigdy w takiej sytuacji nie bylam

Gość chcesz to bierz
ale później nie miej pretensji że jesteś jego utrzymanką:)

Gość lips90
chyba to logiczne ze to sponsor,oni tak sprytnie uwodza dziewczyny..to w ich stylu

Gość edwedew3dr
no sliczna jestes najwyrazniej dla przegrancow zyciowych i byle zbokow ktore zwala sie pod kazda paszczure:D

Gość ..............kkkkkk
Jesli chcesz brac od kogoś pozyczke to w formie umowy ,ile i kiedy oddasz Takie układy na słowo kończą sie czesto w łozku, on ci da kase, a ty bedziesz miała wyrzytu ze trzeba cos DAC w zamian, bedzie nalegał na seks i w koncu ulegniesz.

Gość e2wew242
on sie spytal czy sponsoringu za ruchanie nie portzebujesz anie miloosci !! Zenada, kolejna sie sqrwi dla kasy

jak nie będzie chciał nic w zamian ( tzn. nie interesuje go sponsoring ), a Ty masz tupet - to bierz kasę. :)

Gość shuma
zgadzam sie z ....kkkkkk - jeśli już to tylko umowa o spłacie itp. Chyba, że nie przeszkadza Ci sponsoring :) Ale ja już nie wierzę w altruizm i dobre serce za nic, to cechy wymarłe jak dinozaury