Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00111s1ss

Zmarnowałam młodość przez ''zasady'' i ''moralność'' , teraz żaluje, smutno mi

Polecane posty

Gość 00111s1ss

-musialam wracac do domu gdy zrobilo sie ciemno -zadnego chodzenia na imprezy , bo jeszcze mnie ktos wciągnie w narkotyki -alkoholu nie wolno, tylko na sylwestra troszke szampana czy piwa -za papierosy manto , kiedys chodzilam po podworku ,po jakis krzakach ,zbieralam liście na przyrode, znalazlam paczke papierosów ,nie wiem po co je wzięlam..bylam w 4 klasie podstawowki, wrocilam do domu i dostałam po tylku :( -nigdy nie mialam chlopaka, probowalam nawet kogos poznac przez internet...mialam 17 lat, ten chlopak 20. Umawialam sie w tajemnicy ,mozna powiedziec ze puszczałam sie kilkanascie razy z nim , to nie był związek tylk otaka znajomosc. chcialam sprobowac seksu i zrobic na zlosc innym , zrobic cos po swojemu - jestem ciągle kontrolowana : mieszkam w innym miescie, ale dzwonią do mnei codziennie, glownie matka. Pyta co robie, czy jadlam obiad, gdzie ide, gdzie bylam ,z kim , po co , kogo poznalam, czy mam chlopaka ,kiedy przyjade na weekend. Sama siebie ograniczam zeby czegos glupiego nei zrobic jestem chorobliwie niesmiala i zamknieta w sobie, mam robie lęki ,boje sie wszystkiego mimo ze jestem samodzielna , jako 16 latka zaczelam juz prace z kolezanką...w warszawie 200km od domu , mieszkalam u ciotki. Tez bylo dzwonienie do niej i do mnie co wieczór...

proponuję ci założyć nr tel w siei która daje ci kase za każdą minutę polączeń przychodzących. mając nabite konto dzięki nadtroskliwym rodzicom będzies zmogla wydać ta kase alkohol, dziwki i koks :classic_cool: chyba wiesz jak sie transferuje kase z telefonu na gotówkę lub wirtualną ale umozliwiająco wydawanie kase?

Gość wilka
co to za debil ten tym razem,to jakiś workowany pedzio czy następne znieudaczone dno kafetryjne

Gość lesters
niech mu (tym razem to znowu ja) ktoś wreszcie obije tą parszywą morde!!!!!!!! wszedzie musi sie debil wpier­dolić z tymi przygłupimi tekstami!!!!!!!!! 😠

Gość nieoNN
Mnie rodzice nigdy nie trzymali na smyczy ale mimo tego nie zrobiłam żadnych większych głupstw.Od zawsze miałam swoje zdanie i byłam uparta .Ojciec trochę to przeżywał ale zawsze mi ufał a ja nie nadużywałam tego zaufania .

Gość kasia reska
współczuję , twoja matka jest pierdoInięta