Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GK beauty

Paski wybielajace Blend-a-med czy zel Biała perła?

Polecane posty

Co polecacie? Stoję przed wyborem i nie wiem na co się zdecydować.

Mam tylko te dwie opcje bo tylko to mają w mojej aptece i nie wiem na co się zdecydować. Może ktoś doradzi?

Gość mądralińska z miasta młyńska.
to idz do innej apteki

Ja z Biała perłą nie wytrwałam do końca, żałuję bo wyszło, że kasa na darmo poszła...i nie dałam rady trzymać określonego czasu - odruch wymiotny brał górę

Gość simla
Jeśli masz nadwrażliwe zęby , nie kupuj białej perły , kupiłam ją , ale nie używam , chociaż pani w aptece powiedziała , ze właśnie "ona", bardziej się sprawdza. To koszt ok 55 zł

Kiedyś używałam białej perły ale to dawno było z 10 lat temu. Mi smak żelu nie przeszkadzał, ale nie wytrwałam do końca bo brakło mi motywacji i przerwałam kurację. Teraz chciałabym wytrwać. Poszłam do apteki nastawiona na biała perłę ale zobaczyłam że są jeszcze te paski i mam dylemat co lepsze. Paski to tylko 7 dni, żel jednak trzeba stosować dłużej. Teraz stosowałam pastę i płyn denivit i nie widzę żadnych efektów. Nie kosztowały wiele ale jakby wywalić te pieniądze w błoto.

Biała perła jest mocniejsza? Dzięki, bo sama się zastanawiałam, co lepsze: ona czy paski. Muszę chyba spróbować jeszcze raz....jest jeszcze jakaś pasta używana przez aktorów, ale to jest bardziej pic. Zęby śnieżnobiałe, ale na ok 30 minut.

Paski crest advanced vivid - ja robilam na razie dwie kuracje i super efekty. Ostatnia skonczylam na poczatku lutego i zabki wciaz mam bielutkie. Ale nie wiem czy sa dostepne w polsce czy trzeba zamawiac.

Teraz stosowałam pastę i płyn denivit i nie widzę żadnych efektów. Nie kosztowały wiele ale jakby wywalić te pieniądze w błoto. - to to racja. Już Colgate wybielająca - super white czy coś - lepsza. Chociaż u mnie wszystko działa dobrze, dopóki jest stosowane po pierwszy raz, przy kolejnych tubkach już różnie :P

Gość bum5888
Ja stosowalam paski Blenda med Whitestrips, po pierwszym wybaielaniu (w dni) mialam taki efekt ze kazdy zauwazyl... biale jak pana przy myciu zebów. Rewelacja.

Gość bum5888
piana*

Na ebayu kosztujaja jakies 20 funtow, czyli niecale 100zl, wiec jesli jest ktos zainteresowany to polecam. :p bo lepiej wydac raz i miec super efekty niz co chwile kupowac cos za 30-50zl i marudzic ze nie dziala.

Gość bum5888
efekt utrztmuje sie okolo roku, chociaz juz nigdy moje zeby nie byly tak zółte jak przed wybieleniem, teraz struje paski co poł roku i jestem bardzo zadowolona. Mam biale zeby.

Trochę wybiela woda utleniona...chociaż to raczej niezbyt dobrze działa na zęby :P

A powiedz mi bo czytałam w opiniach ze te paski się po pierwsze zsuwają a po drugie są krótkie i na dolne zęby nie obejmują całej szczęki. To prawda?

Gość bez porowniania lepsze
blend-a-med

Gość bum5888
nie zsuwaja sie, są dosc krótkie, ale wystarczające jak dla mnie. chyba dzis kupie :)

Ja chyba też się zdecyduję na paski i dam znać czy widać jakieś efekty.

Pasków nigdy nie używałam bo kiedy się zdecydowałam na wybielanie od razu polecono mi żel dr martin schwarz,efekty mam więc przy nim zostałam

Gość Martuuska89
Używałam kiedyś tych pasków, nie polecam, bardzo mnie bolały zęby po nich a efekt bardzo słaby. Udało mi się wybielić zęby ale to dzięki metodzie Martuni, warto poczytać :) https://metodamartuni.wordpress.com/