Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość adelka22

rajstopki z rozcięciem

Polecane posty

Gość adelka22

Chciałam Was zapytać, co sądzicie o erotycznych rajstopach z rozcięciem między nogami. Panowie, czy widzieliście kiedyś takie rajstopy na kobiecie? Podniecało Was to? Drogie Panie, a czy Wy miałyście kiedyś takie rajstopy na sobie? Na ile są wygodne? Pytam, bo zastanawiam się, czy warto takie kupić i pójść w nich na randkę z własnym facetem ;]

Gość dr.wlad
Moja znajoma zaklada czasem majtki z rozcieciem.

jesli on lubi urozmaicenia to czemu nie. ja bym sie ucieszyl:) lubie jak mnie malenka zaskakuje, np brakiem bielizny...:)

widziałem i... ja wolałbym normalne i bez majtek i szept do ucha "nie ściągaj, rozerwij je tam" ;)

Gość adelka22
opcja bez bielizny + rozrywanie brzmi równie ciekawie :)

staraj sie tez siedziec tak, zeby mogl od czasu do czasu widziec co tam kryjesz pod spudniczka:)

Gość adelka22
Pruderia, dlaczego tak uważasz? Czy jest coś złego w tym, że chcę zrobić miłą niespodziankę własnemu facetowi? :)

Będzie Cię traktował jak kobietę lekkich obyczajów na Twoje własne życzenie. Potem nie miej do nikogo pretensji jak będzie chciał od Ciebie różnych zboczonych rzeczy.

Gość adelka22
Nie sądzę, żeby zaczął mnie tak traktować. Oboje z moim partnerem kochamy się i szanujemy. A odrobina wyuzdania w życiu erotycznym nie jest, w naszych opiniach, niczym złym.

nie wiem, myślę, że na dłuższy wypad bnardziej komfortowo jest jednk a całych rajstopkach ale bez majtek...

Gość roch ropuch
masz na myśli takie rajstopy z dużymi wycięciami w kroku i na biodrach? Przypomina toto pończochy s paskiem, wszystko w jednym kawlku. Jiedyś sprezentowalem takie zonce, zanim nauczyła się nosić pończochy :-) A może chodzi ci o prawdziwe rajstopy tylko z dzurą w odpowiednim miejscu? To brzmi ciekawie. Oczywiście nie zalożysz do tego majtek, to byloby bez sensu? Czytalem na forum dla kobiet nienoszących majtek, że jak jest za zimno na pończochy, to noszą wlaśnie takie rajtki, w ktorych robią dziurę, żeby nieprzyzwyczajona cipka się nie dusila :-) To chyba dobry pomysł, jak rajstopy mają wstawkę w kroku, to można ją rozciąć aż do szwów i będzie ok. A wracając do tematu: jak ja bym zareagowal? Za raką rozpustę spuścilbym mojej pani manto w postaci porządnego zerżnięcia, żeby popamiętala sobie :-)

Gość adelka22
chodziło mi o takie prawdziwe rajstopy z dziurką w odpowiednim miejscu ;] Dziękuję za odpowiedź!

Gość trghb
hmm a moze bodystocking?

Gość roch
O tym też myślałem. Wyobraźcie sobie, że idziecie do resauracji/kona z kobietą ubraną w kostiu, szpilki (taka biurowa elegancja mnie kręci) a pod spodem tylko bodystocking. Albo: spotykasz się ze swoją kobietą na mieście. Idziecie na zakupy, a w przebieralni okazuje się, że pod płaszczem ma na sobie tylko bodystocking i szpilki. Rozmarzyłem się.

Gość adelka22
dziękuję za wszystkie odpowiedzi! :)

Gość Gruby_Luk
Ja wolę rajstopy bez rozcięcia, za każdym razem czuję się jakbym był z dziewicą.

Gość ogolona cipunia
dr.wlad - ten drugi link jest bardzo ciekawy

Gość mąż pończoszek 39 Rzeszów
Rajstopki z dziurką fajna sprawa. Zakładaj i nie zwracaj uwagi na przygłupów, którzy wrażają negatywne opnie. Oni Ci zazdroszczą.

Gość gość
Siostra mojej niewiernej zony takie zakladala czasem. Mielismy romans i malo okazji do spotkań, dlatego robilismy to niekiedy prawie na oczach mej zonki. Rajstopy są bardzo ok. Zakladala rozciagliwe majtki czy stringi na rajstopy, do tego spódnica czy sukienka, sciagalem do polowy ud jej majtki i byla w jednej sekundzie gotowa. Nieraz zdejmowala majtki w toalecie i chowala do torebki. Moja niczego nie mogla podejrzewać. To dziala tez na wyobraznie jak ponczochy samonosne czy na pasie.

Gość MajacaCosWspolnegoZTymTematem
Hej 1 Troszke sie nad tematem "takiej" bielizny rozwodzicie, i jak widze kilka osob ma bledne wyobrazenia o niej. 2 Jest duzp wzorow takich "rajstopo-ponczoch" a co najwazniejsze to ich "erotyzm" jest wykreowany glownie przez "wasza" wyobraznie, tak tak. 3 Dlaczego - otoz tak jak w przypadku wielu ponczoch czy normalnych rajstop - nie widac na oko roznicy czy kobieta ktora widzisz nosi rajstopy czy ponczochy, a co dopiero gdy to jest taka mieszanka, gdyz jest mnostwo wzorow materialow itp i jedynie znajac jakis konkretny wzor mozna na oko rozpoznac. 4 Uzytecznosc wynika ze wzorow i calego ubrania co ma sie na sobie - od lepszego samopoczycia - przez zwykla wygode - do podtekstow erotycznych, ale to juz zalezy od kobnkretnej kobiety. 5 Gosc - co pisal o tym zdradzaniu zony ma duzo racji - mozna kupowac takie co na oko sa jak zwykle rajstopy i robic w balona "kolezanki z pracy" a spokojnie uprawiac sex raz dwa bo nikt nie przypuszcza ze do tego nie trzeba sie "rozbierac do polowy" itp 6 Kiedys byl taki kawal mniej wiecej w tych klimatach: Ojciec mowi do corki ktora wrocila do domu - puscilo ci oczko na lewej nodze, ona na to - oj tato to sie trafia, na co on - tak ale jak wychodzilas to mialas na prawej;) Pozdrawiam

Gość gość
Nie ma to jak pończochy. Praktyczne i wygodne, wiecie kiedy :-) Tylko s mrozy nosze rajstopy. Najprościej kupić zwykle i naciąć wstawkę w kroku. Nie trzeba tego robić dokładnie. Dziurka sama się "otworzy" pod wpływem naciągu. Oczywiście nie nosze pod nie majtek, to bez sensu.

Witam noszę takie rajstopki właśnie na codzien gdy nie mam na sobie pończoch. Są super podniecające i praktyczne.

Hej takie rajstopy fajna sprawa czasami zakładam 

Oczywiście takie z dziurka robi wiekszos facetów uwielbiam to zwłaszcza bez bielizny 

Moja żona mnie kiedyś właśnie zaskoczyła takimi rajstopami, a potem stringami . Przeżyłem szok, nie wiedziałem że może takie kupić i założyć. Ale fajnie to była niespodzianka. Potem ja ją zaszokowałem jak kupiłem te stringi z koralikami które wżynają się w wargi :) i ją to podnieciło jak założyła. Moja żona akurat lubi się tak przebierać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się