Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo ciaża?

Czy możliwe jest by w ciazy mieć okres a jedynym objawem jest tycie?

Polecane posty

Gość ooooo ciaża?

na początku marca ze swoim narzeczonym trochę zaszaleliśmy. postanowiliśmy, nie myśleć i poddać się chwili:). Były to dni płodne w dodatku dzień owulacji. Teraz mamy maj, a ja mimo że chcę schudnąć jem mniej i ćwiczę( nie jestem szczuplutka osobą) tyje, ważę więcej niż przed odchudzaniem tak o około 2-3 kilo i to zaczęło się jakieś 2 miesiące temu. 2tyg po stosunku zrobiłam test, z którego nic nie wyszło ani że jestem, ani ze nie widocznie był popsuty, niestety go nie powtórzyłam. teraz się zastanawiam czy istnieje taka możliwość, że może tyje właśnie przez ciąże, ale z drugiej strony to było by zbyt dziwne, by nie było żadnych objawów plus okres.

Gość paaaaaads3234ddce4
jestes po prostu gruba swinia i tak zostanie.

Gość ooooo ciaża?
możliwe że i tak :) ale moje pytanie nie brzmiało czy jestem grubą świnią bo nie jestem:) nie jestem po prostu super szczupła:) przeczytaj jeszcze raz pytanie i jeśli coś wesz to odp jeśli nie to zamilcz:)

Gość ooooo ciaża?
Do najbliższej apteki mam 50 km. więc radzę się dyżurnych ginekologów na kafetełe.:(

Gość kremooweczka
Nie znam kobiety, która w ciąży miałaby okres. Wszystkie dowiedziały się po spóźniającej się miesiączce. Jeśli ćwiczysz intensywnie, to może nabrałaś po prostu mięśni i stąd mały skok wagi? Nie mam innego pomysłu. I przed odchudzaniem i w trakcie lepiej się mierzyć niż ważyć ;)

Gość następna mądra o luuudzieee
kobieta w ciąży NIE MOŻE MIEĆ OKRESU, to jest niemożliwe! Krwawienia owszem, co jest niebezpieczne i trzeba udać się do ginekologa, ale nie okresy, miesiączki, menstruacje!!!

Gość Tjmd
Tkanka tłuszczowa jest lżejsza niż mięśnie. W ciąży nie tyje się w pierwszym trymestrze.