Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość.

trudny temat bynajmniej dla mnie

Polecane posty

Gość gość.

hej! może to wydać się śmieszne, ale jestem 20 latką która nigdy nie miała swojego pierwszego razu że tak powiem, ostatnio kolega 2 dni przed okresem zrobił mi tzw palcówkę, poleciała krew, potem po 2 dniach normalnie miałam okres, zawsze przed okresem bolały mnie piersi, conajmniej tydzień przed, teraz powinnam mieć za 5-7 dni okres i nic, w ogóle mnie nie bolą, czy powinnam się czymś zacząć martwić? wątpię, że to ciąża, no bo jak?! będę wdzięczna za poważne odpowiedzi...

Gość k00k00k000
skretyniała autorko, "bynajmniej" to znaczy: kategorycznie nie, w żadnym wypadku, wcale. a Ty znaj znaczenie słowa, którym chcesz przyszpanować!

Gość gość.
możesz wyjaśnić skąd u Ciebie taka agresja ? zapytałam normalnie..

Gość gość.
bynajmniej byś się odzywał jakos kulturalnie !

Gość rarartarararatararata
bynajmniej = wogóle, ludzue czy to takie trudne?!

Gość gość.
jesteście hamy i niedouki. Nie znacie trudniejszych słów!

Gość karolina@21
Oczywiście, że ciąża! A co Ty myślałaś ?! Zapewne palec Twojego kolegi doszedł w Tobie i Cię zapłodnił. Przyjmij moje gratulacje :-D

Gość gość.
ale ty karolina jesteś głupia. Palcem nie da się zapłodnić!

Gość Bajer Bajerowicz NEO GEO 666
pękła błonka skoro krewka poleciała!

Gość powiem i ja.......
w ciąży na pewno nie jesteś ...więc może masz jakieś zaburzenia hormonalne ....wystarczy stres....osłabienie organizmu itd... a tak na marginesie skoro po tzw palcówce poleciała Ci krew to być może naruszył Ci błonę dziewiczą albo w ogóle pozbawił dziewictwa

Gość gość.
ja nie pytałam czy to ciąża czy tylko coś się dzieje wiem skąd się biorą dzieci ;)

Gość karolina@21
O widzisz! :-D I osiągnęłam zamierzony efekt! Olśniło księżniczkę :-D Ps. Sama jesteś głupia :-D

Gość przynajmniej, nie bynajmniej
błagam! To róznica!

Gość gość.
o tym że jesteś głupia, to nie pisałam ja (autorka tematu) tylko ktoś sobie tak samo podpisał; / bynajmniej dzięki.

Wmawiasz sobie coś -tylko sama nie wiem co-aż dziw bierze że masz 20 lat...jakbys miała 15 to rozumiem. Nic ci sie nie dzieje. Poczytaj troche na temat kobiecej płodności ,organów itp zanim dasz sie spaluszkować po raz drugi-potem znów tu będzie temat-raz mi wsadził i zaraz wyjął bo poleciała krew-czy moge być w ciążyyyyy?? Do nauki niedouki.

Gość gość.
Leal Price-Charlston 21 , napisałam, że wiem że to nie ciąża, tylko czy coś się dzieje, stres może związany z maturą i innymi egzaminami, badaniami.. dziękuję za odpowiedzi te konkretne i te inne...

Gość gość.
a poza tym chłopak bynajmniej założył na palec prezerwatywę.

Gość gość.
dziękuję osobie wyżej za podszywanie się pode mnie :)

Gość nie cierpię ciuli
jeśli wcześniej chłopak się zabawial sam ze sobą, albo ona z nim ręcznie i miał resztki nasienia na tym paluchu, to gratuluję ciąży :)

Gość gość.
ja jakaś głupia jestem

Mam problem z dzieckiem. Otóż podejrzewam, że to dziecko mojego kochanka, a nie męża gdyż ma niebieskie oczy(których nienawidzę, sa okropne), a my mamy ciemne. Ogolnie dziecko jest brzydkie, bo moj kochanek nie grzeszy uroda, byłam z nim tylko ze wzgledu na sex, dziecko ma krzywy nos i jakies plamy na buzi;/ Mam pewien plan. Otóż mój mąż jest w delegacji w Afryce i trudno się z nim skontaktować, więc nie wie, że już urodziłąm. O porodzie wie tylko bliska kolezanka, ktorej dziecko tez się nie podoba, innej rodziny nie mam wiec nikt inny nie wie. Więc myśle, że moge oddac dziecko do domu dziecka i powiedzieć mężowi, że zginęło jak je wiozłam ze szpitala na skuterze. Co mam robic??POMOCY JESTEM ZDESPEROWANA. nie chce takiego brzydala;/ TO JEST K**WA PROBLEM WIEC WIEM CO TO PROBLEM!!! NIE ZASMIECAJ FORUM JAKIMS GOWNEM, KTORE PENWIE MIJA SIE Z PRAWDA!!

Gość mela,,
hahaha ale wiocha, stracić błone z palcem kolegi :D:D:D