Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka pytająca

Pamiętacie tę skrzypaczkę Vanessę Mae?

Polecane posty

Gość regeetwt
Me gusta la recuerdo cuando salio en el desaparecido programa siempre en domingo y fue todo un exito en su momento! :D

Gość pytajka pytająca
No cuentan con que usted sepa los espaoles :P

Gość pytajka pytająca
final countdown szukałam tej piosenki ;)

Gość final countdown
mnie zawsze zadziwialo ze ona potrafi jednoczesnie grac i sie usmiechac, a nie robic takiej zacietej miny jak wiekszosc skrzypkow :D

ona sie nie usmiecha, tylko to jest japonka, co ma rozciagnieta gebe i skosne oczy hahaha

Gość ja znam i pamiętam
a najbardziej lubię w jej wykonaniu 'storm' czyli cześć 'wiosny' Vivaldiego oraz fragment z 'devil's trill' Tartiniego :P

Gość ja znam i pamiętam
centrum- w złą strune uderzasz ktoś mówił, że nie zadziwia usmiech Vanessy jako kobiety, ale jako skrzypaczki i nie ma to nic wspólnego z cierpiętnictwem czy Polkami skrzypaczki/ skrzypkowie nie zwykli się uśmiechac podczas grania- na ich twarzach widac wszystkie inne emocje a u Vanessy tylko uśmiech- WYPRACOWANY, więc to akurat jest minusem

Centrum propagandowe Łuna kurwa to cie wydalila na siwat, a na zartach sie nie znasz ty dretwy polaczku z zarobkami 1200, albo zasilkiem 400zl

Gość ja znam i pamiętam
Centrum- postaraj się odpowiadać na temat, bo jak do tej pory wylewasz z siebie wszystko co o czyms wiesz, zamiast skupić sie na tym o czym ktoś pisał wcześnie albo o co ktoś pyta ja np. nie pytałam po czym rozpoznać szczery uśmiech btw. można się szczerze uśmiechac do ludzi, ale nadal nie będzie to miało nic wspólnego z graniem na skrzypcach- a jak gra/ muzyka nie wzbudza w intrumentaliście emocji, a miast tego osoba szczerzy się do publiczności (mniejsza o to czy szczerze czy nie), to jest dla mnie mało wiarygodna jako muzyk- bo nie skupia się na grze, tylko ODBĘBNIA