Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvfvfn

Przejrzałam na oczy, jestem zerem

Polecane posty

Gość mvfvfn

nie dosc ze pasztetem to ciagle narzekam jestem no lifem nikt mnie nie lubi raz nie zdalam mam 18 lat i robie z siebie frajerke:(

Gość 568348468
chcesz minete albo seks?

Gość mvfvfn
nie :( kurwa chce umrzec

Gość mvfvfn
up:(

Gość Wez sie za siebie
Dziewczyno.

Gość Wez sie za siebie
Ktos ci tak powiedzial? ;)

Gość mvfvfn
no czesto slysze nawet od obcych ludzi Jaki pasztet, Jaka dziwna itp od blizszych tez sie zdarzalo., niby nie wprost ale wiadomo o co chodzi :/ poza tym klasa mnie nie lubi, zawsze jestem ta najgorsza takie jest moje przeznaczenie bo czasem nawet sie staram a i tak chuja to daje:o zaden chlopak nie jest zainteresowany mna nigdzie nikt mnie nie zaprasza zycie sie toczy jakby zza szyby

Na pewno jest coś w czym mogłabyś być dobra. Tylko aby to sprawdzić, trzeba próbować, a nie użalać się na sobą. Masz 18 lat i już się poddałaś? Szybko.

Gość mvfvfn
żeby wyjść z tego gowna musiałabym na jakiś czas odetchnąć, uwolnić się od ludzi a tak się nie da musialabym poukladac sprawy, pojsc do psychologa,zrobic operacje plastyczna bo taka twarz mi nigdy nie pozwoli normalnie funkcjonowac do tego nauczyc sie normalnej komunikacji z ludzmi chociaz na tym poziomie zeby mnie akceptowali wyprostowac psychike inaczej nie da rady mecze sie i nawet nie wiem czy zdam w tym roku:o

Psycholog jest w każdym mieście, w szkole. Operacja to kasa, czas, ryzyko. Naprawdę uważam, że każdy ma jakiś potencjał, zaletę. Znam kilka świetnych kobiet szczęśliwych w roli matek, żon które są mało ładne a jedna nawet mówić wprost - brzydka z twarzy. Skupiasz się na kompleksach a życie umyka. Tak jak pisałem - próbuj w życiu różnych rzeczy (hobby, zajęć, umiejętności) i na 100% będziesz w czymś dobra (np. w malowaniu, recytowaniu, haftowaniu, komponowaniu ...) - wtedy Twoja samoocena znacząco się podniesie. Ja uczyłem się słabo z licem, ale byłem b.dobry z jednego przedmiotu i srednio dobry z 2-3. I co? Skończyłem studia, mam pracę. Przez 17 lat po studiach byłem tylko 2 msc bez pracy. Nie ma ludzi rewelacyjnych we wszystkim. Jeśli przestaniesz marudzić a zaczniesz szukać swoich zalet - wygrasz życie. Jak skupisz się łzach, marudzeniu, dołowaniu - przegrasz. Co wybierasz?