Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka433

Co zrobic zeby facet wybaczył zdrade ?

Polecane posty

Gość Majka433

j.w

Gość ewfefw
załatw mu jakąś koleżanke na noc, to jedyne wyjście 🖐️

Gość Andromedikus
zal mi juz chlopaka, tak beztrosko podchodzisz do tego i masz o tym takie wyobrazenie, nic nie zrobisz muszisz czekac i byc soba i przez caly czas pokazywac ze ci na nim zalezy( chyba ze jest odwrotnie), czas leczy rany i on ci wybaczy jak innej nie znajdzie w tym czasie.

nic takiego nie mozesz zrobic. chyba, ze on tez zdradzal. jesli nie i nie jest masochista nigdy ci do konca nie wybaczy

Gość to bez sensu bo może kiedyś
wybaczy, ale nie zaufa już nigdy. Poza tym faceci raczej nie wybaczają, to dziewczyny są na tyle głupie, że wierzą, że to po raz pierwszy i już nigdy się nie powtórzy :D

Gość Andromedikus
moze i duza liczba facetow nie wybacza ale to tylko swiatczy o ich zakompleksionym ego. Ale to ze faceci raczej nie wybaczaja to chyba nie do konca prawda. Jesli cie kocha i ty jego i twoja zdrada byla wynikiem bledu ktorego zalujesz top mysle ze masz szanse. Duzo zalezy od niego samego. Juz ci mowilem nic nie rob bo pogorszych swoja sytuacje, daj mu tylko do zrzumienia ze zalujesz i ze cigle ci na nim zalezy. Jezeli ci nie wybaczy to musisz sie z tym pogodzic tak widocznie mialo byc .

znam takie malzenstwo, po zdradzie. facet niby wybaczyl ale to wrak czlowieka. inny moj kolega wytrzymal pol roku od takiej wiadomosci.

Gość Andromedikus
nie wiem co rozumiesz ze wrak czlowieka ale domniemam ze drastycznie sie zmienil po tej zdradzie. jezeli zdrada wywarla na nim taka zmiana ktora trwa caly czas to znaczy ze on nie pogodzil sie z tym jeszce wiec twierdzenie ze wybaczyl jest bezsensu. wybaczyc to pogodzic sie z tym co bylo i patrzec do przodu. Nie jest latwo zapominec ale najlepiej jak najrzadziej sobie to przypominac jesli dobrenelismy do sytuacji gdy w zwiazku jes znowu fajnie. NIe mowie tez ze zycie po zdradzi ejest latwe al;e twioerdze ze mozliwe i wymaga silnej osobowosci.

Gość Luciooola Luciooola
Tu zdradza się tylko raz.

Gość orszulkaa
up

Gość gość
Wybaczyc zdrade? Moja zdradzala mnie bedac w 5 miesiacu ciazy takie vos mozna wybaczyc?

Gość gość
Ja tam nigdy bym nie wybaczyl, od razu kop w d**e. :P i dla idiotek moge byc zakompleksiony z ego w c***u mam ich zdanie. :)