Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leginsy z dziurami

leginsy z dziurami. hit czy kicz?

Polecane posty

Gość leginsy z dziurami

ostatnio zauwazylam ze duzo lasek nosi leginsy z poziomymi dziurami (przecieciami) na nogawkach z przodu lub po bokach. nie wiem, czy kupic? wg mnie sa mega sexi. a wg was? nosicie?

Hahaha jakieś 3 lata temu raz ubralam bo nie miałam innych leginsow i zaczepił mnie zatroskany chłopak czy nie potrzebuję pomocy bo chyba pies mi pogryzł spodnie....od tamtej pory nie noszę...nie wyglada to sexi, raczej tanio.

Gość leginsy z dziurami
nieee! ;) nie o takie cos chodzi! :p

modne to było 2-3 lata temu i popularne wyłącznie wśród marginesu ewentualnie nastolatek ;) [czesc[

Gość w zasadzie to
ale przyznacie ze krocza niektórych kobiet w legginsach prezentują sie wyjątkowo seksownie

No teraz też niby modne...tak czy siak jak chce się wyglądać jak tania dziwka która uciekła z burdelu to czemu nie? Ja się tamtego jednego razu wstydzę do dziś.

Gość darja22
e tam .. Lady gaga jest bardziej wyzywająca od Christiny

jeśli ktoś ma nadwagę w takich leginsach jego nogi wyglądają jak szynka w siatce

Gość darja22
legginsy to najbardziej wyzywające ubranie .. Prezentacja vagin i pośladków - bo chyba o to w tym stroju chodzi . Typowe strój przeznaczony dla sliniących sie samców .

Gość trochę_smutna
a ja tam lubie:p do spodniczki mini, albo dluzszej koszulki albo do normalnej koszulki;)

Leginsow się nie nosi jak spodni do krótkich bluzek ale do tunik. Zwłaszcza jak się nie jest chuda laską. A że panny myślą inaczej to już ich sprawa.

Gość zła synowa...jak zwykle
są fajne jak się je nosi z czymś dłuższym a nie krótka bluzką bo wtedy wygląda się tak jakby zapomniało się założyć spódnicy i chodziło w samych rajstopach