Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia 2012

Jaki rezent dla pólrocznej księżniczki...help ;) ???

Polecane posty

Gość Karolcia 2012

Mam taki oto problem, przyjeżdża z Holandii mój brat z maleństwem której mam być chrzestną (chrzciny w grudniu) ale z mężem chcemy kupić małej teraz coś fajnego i urzytecznego (aby mama i mała były zadowolone). Co polecacie - przedział w granicach 150- 500 zł. Pozdrawiam i dziękuje z góry za podpowiedzi... Karolcia.

Gość dzieci nie mogą być
chrzestnymi, Karolciu (skoro się tak podpisujesz, masz maksymalnie 12 lat) dziewczynka, nie księżniczka uRZytecznego?????????? :O:O:O

Gość thsmnskd
ja piernicze, jak mnie drażnią te wszytskie pretensjonalne zwroty typu "księzniczka", "niunia", jak to słysze to mnie zbiera na wymioty, potem wyrasta z takich bachorów pojebaniec

Gość najpierw to
slownik ortograficzny i lekcje z Miodkiem

Gość Karolcia 2012
Ja pierdziele...człowiek potrzebuje pomocy...pisze na laptopie na kolanie wieczorkiem, ale zawsze widze na każdym forum musi się trafić kilka trolli i hejterów...zamiast pomóc to śmiecą postami obrażają ...hehe to kilkoro z was ma 12 lat....zresztą po co was komentować...leje na was ciepłym moczem...nie będe komentować bo to was najbardziej zezłości nieudacznicy neo jak dobra olewka bez odpowiedzi z jadem w gębie . Dziękuje wszystkim pozostałym za doradzeniu w zakupie prezentu :) To mój ostatni post. Pozostałe będą podszyte...jak to jest normą na tym forum. (Użytkownik bez logowania byłam).

Gość Karolcia 2012
aha jeszcze ostani dopisek do głąba z 2-giego posta....Jak nie wiesz ciemna maso chrzestną moge być ja a chrzestnym ktoś inny z rodziny brata lub drugiej. No i nie chrzestnymi...tylko chrzestną jak pisałam ciepła klucho....czytaj dokładnie 12-tolatko/ tku. Amen.

Gość racjatal
nie rozumiem co zlego w sformułowaniu ,,księżniczka" dajcie sobie na luz. Nie rozumiem dlaczego to forum robi sie coraz bardziej beznadziejne . Zaczynam miec wrazenie ze niektore babeczki wchodza tu tylko po to by sie wyzyc na innych i dowartosciowac. Najgorsze jest to ze pisza to matki . Kultura zerowa , kobiecosc rowniez i do tego prostactwo .

Gość hyrtafga
racjatal "nie rozumiem co zlego w sformułowaniu ,,księżniczka" dajcie sobie na luz" Dla niej ksiezniczka, dla mnie bachor :D Dajcie sobie na luz,kiedy obce dzieciaki nazywa sie bachorami i juz.

Gość Linlandia.pl
A co powiesz na wizytę w parku linowym www.Linlandia.pl myślę,ze to bardzo dobry pomysł.