Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeży Prezes

organizacja biura

Polecane posty

Gość Świeży Prezes

Witam, Otwieram niedługo własną działalność i jestem w trakcie fazy poszukiwania wyposażenia biurowego. Nie byłby to dla mnie też jednorazowy zakup dlatego szukam firmy z którą można nawiązać trwałą współprace. Niby mam kilka na oku ale chciałbym też sie poradzić Was, użytkowników o opinie na temat znanych wam firm dystrybuujących materiały biurowe. Z góry dziękuje za udzieloną pomoc.

Gość kokospoko123
gdzieś już chyba o to pytałeś, ale powtórzę - zajrzyj do esselte. mają wszelkie akcesoria biurowe w swojej ofercie, masa 'ułatwiaczy' życia, pomagających ogarnąć biurowy rozgardiasz.

Gość call_on_me
zgodzę się z tym, co pisze moja przedmówczyni, że ta firma ma bardzo szeroką ofertę no i jeszcze w wielu miejscach można kupić ich produkty, a to też jest ważne, żeby wszystko było ogólnodostępne.

Gość stary i doświadczony
to ja ci radzę zatrudnić asystentkę/sekretarkę bo prezesowi nie wypada zajmować się takimi bzdurami

Gość gość
hej, juz chyba pytales o to, faktycznie ;) ale jezeli szukasz naprawde fajnych rzeczy biurowych, to sprawdz ten sklep internetowy www.boxline.pl warto tam zamawiac, bo mozesz wybrac sobie kilka rzeczy i wszystko przychodzi paczką ;) od razu do biura :)