Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonyyyyy

Prosze o pomoc! kompleks mojej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Zaniepokojonyyyyy

Witajcie Mam dziewczyne od miesiaca. Jest bardzo ladna, uczynna, mila wrecz idealna. Jest dosc drobna, dlatego ma rowniez drobne piersi. Zawsze jak sie przybiera przy mnie to sie odwraca, nie chce zebym widzial je. Kiedys zostawila otwarty komputer i widzialem strone o "kompleksach malych piersi", czy da sie zrobic cos zeby urosly itd. Mi to nie przeskadza zupelnie. Kocham ja taka jaka jest, jest idealna i wg mnie jej pierso rowniez sa idealne. Nie poruszalem tego tematu jeszcze ale widze, ze jej to chyba zaczelo przeszkadzac.

"czy da sie zrobic cos zeby urosly itd" jasne. zafunduj jej silikony, o ile starczy ci kieszonkowego.

Gość Zaniepokojonyyyyy
jezu oszolomie mowie co bylo na stronie internetowej, czytaj ze zrozumieniem. Przeciez wyraznie napisalem ze podobaja mi sie i kocham ja taka jaka jest.

Gość izaaaada
nie rozmawiaj z nią, jeśli sama nie zacznie tematu, bo sobie wmówi, że robisz to, żeby jej było lepiej. Ale mów jej komplementy, podziwiaj, w końcu w to uwierzy :)

Gość mireczkowataa
Powtarzaj jej często, ze ma piękne piersi, ze je uwielbiasz. Czasem rzuć, ze duze piersi Ci się nie podobają. Do tego jak się kochacie zajmuj sie piersiami dłuugo i problem sam się rozwiąze :)

to jej to powiedz jak będziesz ja pieścił albo coś...powiedz, ze kochasz jej piersi, ze cie podnieca itp. w końcu ci uwierzy

Gość Zaniepokojonyyyyy
Nie kochamy sie jeszcze po jestesmy od niedawna:) Ja niewiem jak ona bedzie chciala sie kochac majac takie kompleksy. Wiec bede jej dawal do zrozumienia ze te jej sa idealne, bo wg mnie sa:)

Gość a widziales ja w ogole
bez stanika? :D

Gość Zaniepokojonyyyyy
No widzialem widzialem Cos juz tam robilismy jednak bez kochania sie jeszcze. Ona zawsze nalega zeby gasic swiatlo bo wg niej jest romantyczniej. Wg mnie to tylko wymowka abym nie mogl patrzec na jej piersi ktore jak wspomnialem widzialem juz i sa ekstra:)