Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byś zrobił

prawiczku gdyby nieznana dziewczyna której się podkochujecie ii śnicie

Polecane posty

Gość co byś zrobił

i śnisz po nocach: - przyszła do Ciebie pożyczyć sól? - przyszła do Ciebie pożyczyć cukier? - -||- mąke? - -||- mage? - przyszła do Ciebie i poprosiła byś wymienił Jej koło w samochodzie? - przyszła do Ciebie i poprosiła byś wymienił Jej koło w rowerze? - przyszła do Ciebie i poprosiła byś wymienił o to byś jej wywiercił dzióre w ścianie - przyszła do Ciebie i poprosiła byś skrecił półke? - przyszła do Ciebie i poprosiła byś naprawił komputer - przyszła do Ciebie i poprosiła byś wymienił lodówke..... itd itd prosze o szczere odpowiedzi :) :)

Gość co byś zrobił
wybaczcie za kilka błędóe językowych stylistycznych :P I pisać tu !!!

Gość VVarkocz Bereniki
Za samochód, rower i komputer bym się nie brał bo bym się bał że spartole jeszcze bardziej. W reszcie chętnie bym pomógł. I nie jest tak źle całkiem z tym znaniem. Ona mnie kojarzy na bank bo się jej uprzykrzałem.

Gość PSX XBOX ATARI PC
Ściągnąbym jej spdnie na chama, czy tam spódniczkę zadarł i wymacał! Jakbym się podniecił to bym ją zruchał!

Gość weeejherlaaaand.
VVarokcz - naprzykrzałeś? jak ? czasem między ludzmi są takie niedomówienia ,że to różnie bywa:)

Gość VVarkocz Bereniki
Jak próbowałem do niej pokracznie podbijać to to mogło wyglądać jak naprzykrzanie się.

Gość weeejherlaaaand.
ojj tam pokracznie a to była Twoja pierwsza ''wybranka'' ? Jeśli nie dała Ci do zrozumienia ,że nic z tego nie będzie to nie możesz być pewien w 100% :)

Gość VVarkocz Bereniki
Wiesz, co? Nawet się z nią nie zakolegowałem, nawet takiego zainteresowania nie otrzymałem :) a co tu mówić dopiero o takich poważnych rozmowach.... Nie, nie była pierwszą wybranką, już się kiedyś o kogoś starałem.

Gość weeejherlaaaand.
może nie dajesz po sobie poznać ,że Ci się podoba.. przecież nie kazdy to zauważa :)

Gość Co za bzdurne pytanie,miałby
ją zgwałcić,bo przyszła po sól.

Gość Co za bzdurne pytanie,miałby
Co innego gdyby sama wyszła z inicjatywą czegolwiek.