Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,m

czy tak powinno byc..? pomozcie..:(

Polecane posty

Wczoraj zaczelam drugie opakowanie tabletek anty YAZ...mniej wiecej przed wczoraj powinnam iec krwawienie..jednak nie wystapilo...sucho jak nigdy...przez dwa tyg przed tym ''planowanym'' krawawieniem plamilam..a mozna nawet powiedzie czy niekiedy krwawilam intensywnie..:( Równa dwa tyg..zaczelo sie w 14 dniu brania tabletek..a skonczylo w dzien ktory powinno pojawic sie krwawienie miesiaczkowe..czy to jest normalne..doradzcie dziewczyny poniewaz to sa moje pierwsze tabletki anty.... w dodatku caly czas jestem senna...boli mnie glowa...mdli mnie...sennosc w niektorych momentach uniemozliwia mi normalne funkcjonowanie..m.in opieke nad 15 mieisiecznym synkiem..Doradzcie cos prosze..:(

odpowi ktos?:(

Gość nic nei rozumiem
piszesz tak nieskładnie w jakim dniu cyklu zaczełaś brać tabsy ? w pierwszym dniu krwawienia ? zmieniałaś ostatnio tabletki ? brałaś dwa opakowania bez przerwy ? to wszystko ma znaczenie, jeśli tak było jest możliwe by miesiaczka się przesuneła lub mogą wystapić plamienia w połowie cyklu

Gość nic nei rozumiem
następnym razem czytaj uważnie ulotkę i wypytaj o wszystko lekarza na wizycie

W drugim dniu cyklu zaczelam zazywac tabletki. W ta niedziele rozpoczelam drugie opakowanie. Nie bylo zadnych zmian ani przerw. To sa moje pierwsze tabletki.

nie histeryzuj - to po pierwsze. Zwłaszcza, jeśli to Twoje pierwsze tabletki. Dla organizmu na początku to może być trochę szok. Poza tym nawet w instrukcji masz napisane, że przez parę pierwszych miesięcy może występować plamienie, a krwawienie z odstawienia może być słabe, albo wcale. Jeśli sytuacja będzie się utrzymywać dłużej niż 3 miesiące, idź do lekarza. No i zawsze możesz na wszelki wypadek zrobić test ciążowy, jeśli nie jesteś pewna czy w ciąży nie jesteś.

Ja mam je brac tylko 3 miesiace na torbiele..pozniej chcielismy starac sie o drugie dziecko

Gość czekaj czekaj
ale jak autorka nie miala zadnej przerwy w tabletkach to jak moze miec krwawienie z odstawienia? nie ma odstawienia, nie ma krwawienia z odstawienia. proste.