Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

JEST TU KTOŚ KTO OGLĄDA/CZYTA GRE O TRON ?

Polecane posty

Gość szz

Właśnie skończyłam oglądać najnowszy odcinek i nie moge wytrzymać z ciekawości, czy Tyrion przeżyje bitwe czy też umrze na skutek odniesionych ran? Bo wyglądał jakby miał zaraz wyzionąć ducha, chociaż wyglądało to tak jakby tylko twarz mu rozcieli ?

Gość PSX XBOX ATARI PC
NA TRON SIADŁ Z TEKKEN'a Gon! PIŁKĘ ODPIŁ I ZDROWO POPIŁ! W SIATKĘ GRAŁ PIŁKARZ-METALOWIEC! TŁUSTE WŁOSY MIAŁ I MORDĘ JAK KAŁ! POTEM GO PRZECIWNIK WIERSZEM TYM WYRUCHAŁ! NIC MU NIE DAŁ TYLKO ZABRAŁ! JEGO MORDA ZAPOMNIANA MI SIĘ TEA PRZYPOMNIAŁA, która nic nie wygrała! ON MIAŁ RYJ JAK Z HOORRORA I POTRZEBA MU DOKTORA! ODMÓŻDZENIEC NYŁ I ODMIENIEĆ,LECZ NA GRÓB POŁOŻĘ MU WIECIEC - POKRZYWĘ I KACZENIEC, BO TO NIEZŁY BYŁ POPJERDOLENIEC! TRENOWAŁ ANTY-SPORT I PRZEZ CHWIKĘ BYŁ LORD! W SUMIE GO WYKLINAM, ale wam o nim przypominam! NA NIEGO SRAŁEM, ale zapjerdolić go chciałem! PRZEZ GŁUPIĄ PIŁKĘ MIAŁBY MOGIŁKĘ! NIE JESTEM, zabijaka, ale dooczona będzie jego sraka jak pokraka! ŚWIĘTA TRÓJCA DOPADNIE TEGO ZBÓJCA I CHOOJCA! RATUNKU! DAJCIE TRUNKU I NIE BIERZCIE DO WERBUNKU, bo nie mam w doopue ładnku! TRON - TAMARA R00CHAŁA OTWÓR NICPONIA.