Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad smile of dark angel

czy tesknota do bylego mija kiedys?jestem w szczesliwym zwiazku,tamtem byl pomyl

Polecane posty

Gość sad smile of dark angel

tamten zwiazek byl pomylka facet moze i mnie kochal ale niedojrzal do normalnego zwiazku, byl chorobliwie zazdrosny to ja zerwalam ostatecznie kontak teraz jestem w zwiazku, roznie sie uklada ale kocham obecnego bardziej niz bylego, a jednak czesto mysle o bylym, wspominam wspolne chwile jakbym miala mozliwosc wrocenia do niego to niechcialabym tamten to byl moj pierwszy "powazny" zwiazek (0,5 roku), rozstalismy zie ponad 2 lata temu, z obecnym jestem juz rok

Gość smutna pani ..............
nie mija...przynajmniej u mnie trwa już prawie 6 lat, chociaż jestem już żoną innego...

Gość agnieszka10009898
mam męża,dziecko 10letnie i od 12lat myśle ,codziennie o byłym ,który mnie zostawił.otulam się marzeniami,wspmnieniami,tęsknię,kocham ,cierpię.oczywiscie są chwile ,ze nie pamiętam ,praca ,dom ,ale on i tak wrraca w myślach,dodam ,ze terapia nie pomogła

Gość haribka80
a jaką miałaśą terapię? bo ja też muszę coś zastosować. Już 3 lata mysle o byłym w każdy dzień, nie mogę patrzeć na innych facetów, opowiedz o terapii