Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mannoza

Dieta odchudzająca - taka dla każdego ! Co jeść - przepisy itp. :)

Polecane posty

Dobra Kobietki ( oczywiście, jeśli jakiś Pan też ma ochotę, to zapraszamy ) nie ma co ukrywać zima dodała nam kilogramów, jednym więcej drugim mniej. I nieważne czy to widać, czy nie, MY same musimy się dobrze ze sobą czuć ! :) W związku z tym, ja obok rowerku i basenu, wprowadzam zmiany w żywieniu. Wszelkie ścisłe diety, jak dla mnie, są bardzo trudne do utrzymania, w związku z tym moja propozycja jest taka: - niech każda z nas napisze, czego unikacie w diecie, - dobre przepisy na OBIADY, - pomysły na śniadania, pasty, sałatki, - jakieś alternatywne desery. Nie piszmy może czego unikać, bo to doskonale wszystkie wiemy! ;) Dodajmy potrawy, dania i sposoby przyrządzania ich, tak, żeby Nam się chciało to wszystko jeść ! Pozdrowionka i mam nadzieje uda nam się stworzyć dobry i zdroworozsądkowy poradnik :)

Oczywiście nanoszę poprawkę na pierwszy post. "Niech każda z nas napisze, co wprowadza do swojej diety"* Bez pisania o unikaniu produktów. Widzę, że mój entuzjazm wprowadza błędne informacje. Wybaczcie. :)

Gość To12368
up

Gość ja jestem na żywieniu opty
jestem na żywieniu optymalnym więc Ci nie doradzę ;)