Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza ...Bellllla

co to może oznaczać, czy on planuje OŚWIADCZYNY?

Polecane posty

Gość Iza ...Bellllla

Pewnie dla niektórych temat będzie głupi i banalny, ale jednak spróbuję. Od paru dni zastanawiam się co miał na myśli mój chłopak. Jesteśmy razem od dwóch lat i często chodzimy na śluby znajomych. Za jakiś czas będzie ślub i wesele jego siostry. Ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i oboje stwierdziliśmy, że nie podoba nam się to że tak długo ze sobą po prostu tylko chodzą. Anka już niedługo będzie miała 33 lata, jest z Kamilem kilka lat, mają pieniądze i dopiero niedawno zdecydowali się na ślub. To tak trochę późnawo. Mój Tomek przyznał mi rację. I powiedział cos takiego: "Wiem co Ci chodzi po głowie, ale pamiętaj o nic się nie martw"......a ja się zastanawiam co mógł miec na myśli. Czy to, że my nie będziemy tyle zwlekać? :D

Gość jdyksk
a nie możesz się jego spytać?? i tak na forum Anka, kamil itd....

"Wiem co Ci chodzi po głowie, ale pamiętaj o nic się nie martw"......a ja się zastanawiam co mógł miec na myśli." zadzwoń do wróża Macieja :D

Gość Iza ...Bellllla
Nie mogę, bo nie chcę ani naciskać ani żeby myślał że naciskam :p Imiona zostały zmienione :p

moim zdaniem możliwe że coś mu chodzi po głowie i coś planuje

Nie mogę, bo nie chcę ani naciskać ani żeby myślał że naciskam" a ty masz 15 lat?

Gość ja bym na Twoim miejscu
wcale nie uważała, że planuje zaręczyny:O Ty to pewnie teraz będziesz każde urodziny, święta i wyjazd przezywać i myśleć że wtedy właśnie Ci się oświadczy:D wg mnie chodziło mu, że nie będziecie chodzić 10 lat jak jego siostra tylko mniej, ale wcale nie uważam, że to znaczy, że za 2 tygodnie on poprosi Cię o rękę:O

myslę że jak chłopak autorki pewnej pięknej słonecznej soboty zaproponuje jej niespodziewany spacer po parku i powie jej " ubierz się ładnie idziemy w pewne fajne miejsce" to dziewczyna chyba posika sie z radości na myśl że lecą do Jubilera :P

Gość karolciaoko
to że tak mówił nie oznacza że zaraz będzie się zaręczał uwierz mi. Sama wiem to po swoich przejściach. Mnie mój ex wiele razy mówił o zaręczynach, wiele razy rozmawialiśmy nawet o ślubie weselu itp. ale na oświadczyny czekałam z 2 lata.... więc wiesz.... w między czasie wszystko się zmienia i wiele się dzieje...

Gość joannnnna zielona
a skąd wy możecie wiedzieć co mysli chłopakautorki mój też przebąkiwał i własnie to oznaczało że się niedługo chce oświadczyć:D