Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angaaaa

Ciąża a bóle brzucha i krwawienia ??? PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość Angaaaa

Witam. W niedzielę dowiedziałam się że jestem w ciąży. Test wyszedł pozytywnie. W poniedziałek ponowiłam test i wyszedł znów pozytywnie. Dzisiaj dostałam delikatnych na początku boleści brzucha i po około godzinie dostałam dziwnych plamień (jak w pierwsze dni okresu, brązowawe upławy) Brzuch dalej mnie boli a do ginekologa mogę zarejestrować się dopiero na czwartek. Nie wiem co mam myśleć i robić. Czy to jest normalne? Te krwawienia i boleści brzucha? Prawdopodobnie jestem w około 4-5 tyg. Bardzo dziękuję z góry za pomoc !

musi to skontrolowac lekarz......bo moze sie zdarzyc plamienie w terminie spodziewanej miesiaczki na poczatku ciazy ......ale moze byc tez objawem zagrozenia ciazy.....

jesli bóle brzucha beda mocniejsze a plamienie nasilac radze udac sie do szpitala

Gratulację ciąży :) myślę, tak jak forumowiczka powyżej, jak się nasilą krwawienie i bóle lepiej do szpitala z tym:/

Gość Angaaaa
Kurczę, boję się ;/ Ale dziękuję za pomoc

Gość Angaaaa
Na przyszłość dziewczyny, jeżeli wystąpią u was bóle w podbrzuszu w czasie ciąży i zaczniecie krwawić nie sugerujcie się tym że to chwilowe krwawienie zamiast miesiączki która powinna w tym czasie wystąpić !!!! Wczoraj w nocy poroniłam ;( Nie mogę sobie tego wybaczyć ;( Szukam wszędzie swojej winy.... ;(

Gość jejku tak mi przykro az sie
poryczałam jak to przeczytałam:(

Gość Miliana23
no cóz zdarza sie ale to że poroniłas nie znaczy że nie masz szans na zdrowa dzidzie

Gość vif1111
ja tak miałam i niestety poroniłam. do szpitala się zgłoś jak najszybciej

Gość Angaaaa
;( Byłam dziś u ginekologa. Wszystko mi się osuwa i prawdopodobne ze samo mi wypłynie to co jeszcze zostało... ;( Przepisał mi antybiotyk. Jezeli za tydzien nic sie nei zmieni bede miala lyzeczkowanie ;( Strasznie się boję i nie wytrzymuję psychicznie tego że nie pojechałam na czas do szpitala. .;( To moja wina ;(