Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to widze

ostrzeżenie

Polecane posty

Gość tak to widze

rodacy ,jak chcecie żyć to wyjeżdzajcie z WŁOCH ZBLIŻA SIĘ KATAKLIZM TO CO BYŁO DZISIAJ TO JEST TYLKO WSTĘP ,już wcześniej podałem ze zbliża się kataklizm cały półwysep iberyjski może trafić szlag.............

Gość nie widzę poprawy
Zaczełaś się leczyć czy nie? 😠

Gość hlehlehle.,
Haha!!!!! Takie tematy są przezabawne , nie gniewaj się autorze ale twój topik rozbawil mnie .co dalej ?

Gość pinnaccoladda
„ Przez kilkanaście minut zakonnicy obserwowali namiestnika Boga siedzącego z głową zwieszoną na piersi i nikt nie miał odwagi przerwać tego głębokiego snu. Po jakimś czasie Pius X ocknął się, a zebrani dostrzegli w jego oczach przerażenie graniczące z paniką. - Bracia przerwał grobową ciszę papież. To, co przed chwilą dane mi było zobaczyć we śnie, jest zatrważające. Widziałem Rzym skąpany we krwi księży i biskupów, widziałem któregoś z papieży jak w ucieczce rzuca się do wypełnionego zwłokami Tybru i tonie. Ujrzałem nasze świątynie w gruzach i wiernych, którzy je podpalają. Nie wiem, kim był ów papież, ale z całą pewnością nie był Włochem. Dzień Sądu nadejdzie, gdy w świętym Rzymie rozpadnie się Koloseum „ Czterdzieści pięć lat później, na początku 1954 roku, rozeszły się po Rzymie pogłoski o bliskim końcu świata. Pojawiły się nawet pierwsze oznaki paniki. Rząd włoski nieoficjalnymi kanałami starał się wywrzeć nacisk na Watykan, by ten oficjalnie zaprzeczył pogłoskom. Źródłem niepokojów stało się wzniesienie wokół Koloseum sieci rusztowań. Starożytny amfiteatr począł się bowiem rozpadać. Specjaliści wychodzili ze skóry, by udowodnić, że rysy i pęknięcia powstałe w murach budowli są jedynie powierzchowne i nie grożą zawaleniem. Środki przekazu pełne były sprzecznych wieści. A Watykan milczał. Jak zwykle niczego nie potwierdzał i niczemu nie przeczył. Większość komentatorów uważała, że taka postawa nie jest niczym nadzwyczajnym. Ale ścisłe grono wtajemniczonych wiedziało, że kryje się za tym coś więcej http://anulka77.wordpress.com/2011/05/31/przepowiednie-i-ich-rzeczywistosc/

Gość tak to widze
to jest prawda ,za kila dni się przekonacie jezeli nastąpi nie wybuch ale explozja Wezuwiusza to przestaniecie się śmiać ,wystarczy to do zniszczenia większej częsci pól .iberyjskiego [moc wybuchu kilkadziesiąt tnt ]dlatego spieprzajcie z Włoch i nie tylko !

Gość tak to widze
a co powiecie jak się okaże ze mam rację ?

Gość geografiasieklania
półwysep iberyjski? gdzie Ty tam masz WŁOCHY?????

Gość tak to widze
zrozumcie tu nie chodzi tylko o Włochy zagrozony jest właśnie pów.iberyjski ,potęzne trzęsienia ziemi we Włoszech wyzwolą tzw efekt domino a największe zniszczenia będa właśnie na pów.iberyiskim [Hiszpania ,Portugalia i Francja] ale zacznie się od Włoch ............mam nadzieje ze do tego nie dojdzie al;e jako młody szczyl pamiętam trzęsienie ziemi w Skopie w Warszawie było odczuwalne [meble się przesuwały ,zyrandole bujały .............tam zgieło całe praktycznie miasto ..........śmiejcie się dalej ...........

Gość tak to widze
jeżeli chodzi o nas kraj na południu Polski BĘDZIE tragedia,raczej kataklizm dla dużego miasta ale które W CZY L a może inne ,mam nadzieję że żadne .........

Gość pinnaccoladda
wulkany sie budza bo 2012 apokalipsa musi sie spelnic zwroccie uwage na uzyte przeze mnie slowo musi!!! a dlaczegi musi odpowiedzcie sobie sami bawisz się w proroka? a ten fragment Biblii jest ci znany?: 36 Lecz o dniu owym i godzinie nikt nie wie, nawet aniołowie niebiescy, tylko sam Ojciec. 42 Czuwajcie więc, bo nie wiecie, w którym dniu Pan wasz przyjdzie. 43 A to rozumiejcie: Gdyby gospodarz wiedział, o której porze nocy złodziej ma przyjść, na pewno by czuwał i nie pozwoliłby włamać się do swego domu. 44 Dlatego i wy bądźcie gotowi, bo w chwili, której się nie domyślacie, Syn Człowieczy przyjdzie.

Gość hlehlehle.,
E tam , zaraz.telewizja ,.wmawianie i takie tam ....zwyczajnie te wizje nie sprawdzaja się i tyle A ty autorze zaraz obrażasz się i jesteś niemily .Uspokoj sie co ma być to będzie .I tak nie masz na nic wpływu.

Gość pinnaccoladda
a co, księga daniela zawiera informacje o roku 2012\\\? :D

Gość mówiłam już dawno
czas na wizytę u psychiatry

Gość pinnaccoladda
tak to widze jeżeli chodzi o nas kraj na południu Polski BĘDZIE tragedia,raczej kataklizm dla dużego miasta ale które W CZY L a może inne ,mam nadzieję że żadne ......... tu masz ciekawostkę : Spośród przepowiedni Filipka największą uwagę przykuwa ta, którą wygłosił pewnego dnia roku 1975 podczas wizyty u fryzjera w nieodległej Bystrzycy Kłodzkiej. Znajdujący się razem z nim w gabinecie fryzjerskim ludzie dyskutowali wówczas o wielkiej burzy, która przetoczyła się poprzedniej nocy nad Bystrzycą Kłodzką. W pewnym momencie Filipek, włączywszy się do syskusji, powiedział: Kiedy spotkają się trzy siódemki, kataklizm przyjdzie - wówczas i wilk się wody w Kłodzku napije. Ale ostateczny potop nadejdzie, gdy trzy dziewiątki staną obok siebie - wówczas i lew kłodzki pysk w wodzie umoczy... http://www.paranormalium.pl/filip-fediuk-dolnoslaski-jasnowidz,775,8,artykul.html trzy siódemki to 7 lipiec 97 roku :)

Gość tak to widze
kataklizm ten będzie miał tylko porównanie ze słynnym KRAKATAU[OK 200 megaton trotylu ] przeliczcie to sobie a potem się śmiejcie , w Polsce k/Belska mamy potężne obserwatorium satelitarne gdzie obserwowane są trzęsienia ziemi na całym świecie [całkowita blokada informacji ,wchodzi w skład globalnego systemu ] komu ZALEŻY na utajnieniu jego badań i obserwacji jak myślicie i po co ?

Gość tak to widze
ja mam sny walące się miasta ,ginący ludzie ,pożary ,wybuchy już od kilkunastu dni aż boie się zasnąć widze to tak jako uczestnik- obserwator z pewnej perspektywy jest to bardzo męczące ...........

Gość tak to widze
znowu trzęsienie ziemi we Włoszech i w Japonii to tylko preludium .........Boże miej litość nad tymi ludzmi ...........

hahahahaha to nawet dobre jest. brudne makarony i hiszpany i żabojady będą spierdalać do Polski, i role się odwrócą będą służyć nam. za kromke chleba jest kilka francuzek , które bym wydyśdał....

Gość tak to widze
Ferdynand-kużwa ty prorok cy cuś ,bo tak będzie !!!!!!!!!!!

Gość tak to widze
I BĘDZIE ----------kokokoko wami trzęsie a my spoko ..........

Gość gość
lecz się