Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamammarmaj

brak okresu, dziwny wynik tesu

Polecane posty

Gość mamamamamammarmaj

Witam. Osatnią miesiączkę miałam 20 kwietnia, dziś 29 maja a okresu nie widac. Robiłam tes 21 maja i wczoraj. Ten pierwszy był normalny, kreska na pasku kontrolnym czerwona drugiej brak, wczoraj natomiast jakoś dziwnie pokazało. Ciąży nie ma a na tym C pokazało do połowy normalnie ciemną kreske ale druga połowa jakaś bardzo jasna wyszła. Teraz nie wiem czy to jakkieś wahania hormonalne czy jak??? Dodam że w ostatnim czasie miałam bardzo dużo stresów. Mam 29 lat, dwójke dzieci, także głupie komentarze mnie nie interesują, do ginekologa mogę pójść dopiero na początku czerwca. Pytam, ponieważ chcę poznać waszą opinie na powyższy temat

Myślę, że jest duże prawdopodobieństwo ciąży. Ale oczywiście powtórz test, a jak masz możliwość idź na betę, będziesz wiedziała na 100%

Gość mamamamamammarmaj
no ale na tym polu T nic nie wyszło, a ten pasek kontrolny wyszedł słaby to ciąza??? brzuch mnie pobolewa jak na okres, piersi za to nie, a zawsze bolały. Ostatni okres był dla mnie naprawdę bardzo stresujacy, do teraz w sumie jest. Dodam że w zeszłym roku miałam jakieś plamienia ok 20 dnia cyklu, ginekolog stwierdziła że to wahania hormonalne i też okres 2 tyg sie spóźnił.

Gość mamamamamammarmaj
zapytam tak: co według was oznacza słaba kreska oznaczająca NIE CIĄŻE, drugiej nie ma w ogóle. Proszę o odpowiedź. Czy któraś z Was tak miała??? Bo tak sobie już myślę że może za dużo moczu nalałam do tego okienka i tak dziwnie wyszło. W swoim życu robiłam już trochę testów, w tym 2 pozytywne, ale żeby ta pierwsza kreska była słaba???? Wiem że to głupie ale Mam już śmieszne myśli że jestem bardzo nie w ciązy

Gość Pamela Andersen
Jesli kreska kontrolna jest dziwna, to ja bym temu testowi nie ufala. Powtorz test, albo lepiej bete zrob.

Tak jak mówisz albo za dużo moczu może coś się ulało nawet na pasek albo wadliwy test.

Gość mmalaykaa
witam ... a ja mam taki problem,ze od ponad 5 tygodni nie mam @ gdyz wczesniej miałam bardzo regularne cykle... objawy to zgaga ktorej wczesniej nie mialam...wiekszy apetyt...czeste oddawanie moczu... testy wychodzily negatywne...na ostatnim jakgdyby pojawila sie lekka druga kreska,ale nie jestem pewna...od ponad dwoch tyg. nie robiłam już testów poniewaz jutro wybieram się do lekarza... co o tym myslicie??

Gość sama nie wiem co mam myślec
jestes beznadziejna ot co

Gość Mmalaykaa
sama nie jestem pewna - sama jestes beznajdziejna i tyle Ci powiem... ludzi z takim podejsciem do zycia jak Ty lykam na sniadanie. widac,ze jestes samotna osoba bez przyjaciol i znajomych...+ brak mozgu! pozdrawiam

Gość Mmalaykaa
do w.w tematu poprawka co do pierwszych wyrazów "sama nie wiem co mam myslec" :D

Gość no i co z tego???
o prosze kolejna nawiedzona laska co testom nie wierzy,ogarnij sie dziewczyno

Gość Mmalaykaa
no i co z tego ?? wez sobie jeb***** baranka to Ci ulzy zalosna sz******