Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie boje

Mam 16 lat i krew na papierze toaletowym podczas podcierania sie...

Polecane posty

Gość bardzo sie boje

Od kilku tygodni. Nic mnie ni boli wyprozniam sie normalnie. Mam czeste gazy (pije duzo coca coli) Ostatnio troche bolal mnie brzuc ale zatrulam chyba na grilllu.. :((

Gość bardzo sie boje
Nie, mam 16 lat

nikt ci nie powiedzial ? to przeciez okres, to ze ci krwawi z dziury to normalne, to przez napiecie miesni, mozesz wycwiczyc swoja pupe zeby nie krwawila np raczka od szczoteczki, wkladasz i wykonujesz powolne ruchy relaksujac sie zeby nie napinac miesni z czasem robisz szybkie energiczne ruchy tylko nie odrazu bez zbednego wytrenowania nie szalej od razu i tak 1-2 razy w tyg, szybko powinno ci przejsc ;)

Gość czy ktos z was zna te rosline
idz do proktologa, moze masz szczeline odbytu albo hemoroidy albo po prostu podrazniona sluzowke. czym sie zatrulas? bylas u lekarza z tym?

Gość lu lu la lalalalalalatralalala
te gaz i wzdecia -mozesz miec zespol jelita drazliwego..ta cole powinnas ograniczyc lub z niej zrezygnowac chociaz na czas jakis ,powinnas stosowac diete,lekarz ci powie jaka. a co do krwi,nie napisalas czy z odbytu czy z waginy,ale jesli z odbytu ,mozesz miec np zylaki odbytu ,lekarz nawet ogolny zapisze ci czopki i krem i zleci wizyte u proktologa ,generalnie chyba zle sie odzywiasz ,pewnie oprocz coli jesz chipsy,hot dogi i zupy z paczek:O czy twoja mama nie gotuje ci obiadow normalnych>?