Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość answer koom

Czy mogę byc w ciązy? Proszę, wejdźcie!!!!!!!

Polecane posty

Gość answer koom

W marcu urodziłam syna, po okresie połogu kochałam się z mężem bez zabezpieczenia, jednak nie skonczył w środku, nastepnego dnia przyjełam tabletkę escapelle (czyli 24 kwietnia). Krwawiłam i plamiłam po niej ok 9 dni. 16 maja byłam u ginekologa, lekarz przepisał mi antykoncepcję i powiedział że widzi już pęcherzyk,jajo, za 2 tygodnie powinnam dostac okres (a więc dzisiaj) i wówczas rozpoczac antykoncepcje. Wczoraj kochałam się z męzem i znow NIE SKONCZYŁł we mnie, jednak boje się że mimo wszystko cos mogło zostac w srodku. Teraz bardzo sie stresuje, mąż się ze mnie smieje i wypytuje czy znow mam zamiar faszerowac sie jakimis srodkami bo nie mam czego sie obawiac. Ale roznie to bywa. ja dopiero 2,5 mc temu urodziłam :(

Skoro się w tobie nie spuścił, to ciąży nie będzie. Ale mogłabyś pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu, bo ze stosunkiem przerywanym to różnie bywa. Czasami może popuścić.

Gość answer koom
Dzięki za odpowiedź 'MASTER' ale jakoś niezbyt nie ona zadowala. Mogłam ale to było późno w nocy, stało się i koniec, nic nie poradze. ta to jest że my kobeity pozniej cierpimy a facet spusci sie i odejdzie

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja pierdole ale z was para idiotów !!!! bzykaja sie nieodpowiedzialnie a potem panika, jeszcze mezus sie smieje z ciebie, mysl kobieto w łózku głowa a nie dupa i nie bzykaj sie bez zabiezpieczenia !!! no i watepie zebys była w ciazy

Gość małaKoza
"ta to jest że my kobeity pozniej cierpimy a facet spusci sie i odejdzie" a ty gdzie masz mózg w czasie sexu?? nie działa?? dajesz dupy bez zabezpieczenia to licz sie z konsekwencjami a nie zwalasz wine na faceta

Gość answer koom
nie pytam się was czy uważacie mnie za idtke dajaca dupy bez zabezpiecznia, tylko o prawdopodobienstwo zajscia w ciaze, mogłby mi ktoś kompetentny odpowiedziec?

Gość answer koom
nikt mi nie odpowie??

Gość uhuhihi
mamy ci powrózyc z kart tarota czy ze szklanej kuli?

Gość baba jaga czarno głowa
z fusów od herbaty wyszło mi, że jesteś w 4 tygodniu ciązy GRATULUJE:D to będzie śliczny chłopczyk

Gość małaKoza
mogłby mi ktoś kompetentny odpowiedziec? szukasz na takim kretynskim forum kompetentnej osoby?? :D teraz czekaj do okresu i sraj ze strachu moze nastepnym razem bedziesz myslec

Gość answer koom
nie ma tu nikogo kto miałby cos do powiedzenia na ten temat? czy naprawde siedza tu same zjeby? skoro wy jestescie tacy swieci, to ciekawe dlaczego wciaz pojawiaja sie pytania 'czy jestem w ciazy' etc.

Przepraszam, ale zasadniczo trzeba wziąć się w garść. Jeżeli po każdym jednym stosunku będziesz łykała escapelle, to wkrótce umrzesz na marskość wątroby. I wtedy będzie już bez znaczenia czy jesteś w ciąży czy nie.

Gość małaKoza
takie denne watki czy jestem w ciazy?? zakładaja bezmyslne nastolatki a nie odpowiedzialne dorosłe kobiety któe maja juz dzieci !!! wiekszosc tutaj to zjeby i ty autorko pokazałas ze do nich nalezysz

Gość mi wyszlo ze jestes
w w ciazy.wrozylam z kart piotrusia pana :P

stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie ! Generalnie możesz być w ciąży .Ale nikt Ci nie da 100% pewności czy jesteś lub nie !!

Gość a ja zadzwonilam do wrozbity
macieja i powiedział, że jesteś w ciąży! /I że to będą bliźniaki! :) Gratuluje 🌼

Gość nius
A skąd ktokolwiek ma to wiedzieć? Tego to ci nawet gin nie powie na 100%. Escapelle mogło rozwalić twój cykl. Musisz czekać na okres.