Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamanaaaaasia

Pieczenie, ból przy stosunku i białe upławy...Pomocy!

Polecane posty

Gość załamanaaaaasia

Od ok. pół roku odczuwam nieprzyjemny ból i pieczenie w pochwie podczas stosunku. Mam również białawe upławy. Zwracałam się z prośbą o pomoc do dwóch ginekologów, ale żaden nie potrafił mi pomóc. Jeden z nich wysunął nawet hipotezę, że może powinnam skonsultować się z seksuologiem, ale objawy jakie u mnie występują, moim zdaniem nie wskazują, iż źródło choroby tkwi w psychice. Od czasu rozpoczęcia współżycia, cały czas mam jednego partnera. Na początku nie miałam żadnych dolegliwości. Z czasem zaczęło się pojawiać delikatne pieczenie i stopniowo się pogarszało mimo, iż lekarz przepisywał mi globulki i maść clotrimazolum, czasami też orungal. Poprawa jednak nie nastąpiła. Jednocześnie zaczęły u mnie występować kłopoty z pęcherzem. Teraz zdarza mi się nawet, że w zwyczajnej codziennej sytuacji odczuwam dyskomfort w formie delikatnego pieczenia. Wspomnę jeszcze, że wykonane przeze mnie badania nic nie wykazały. Nie wiem już do kogo mam się zwrócić o pomoc. Ból przy stosunku jest do tego stopnia dokuczliwy, że nie mogę od kilku miesięcy prowadzić normalnego życia seksualnego. Teraz czekam na kolejny wymaz który pewnie jak poprzednie nic nie wykaże... Już nie chce nawet wspominac ile wydałam już na lekarzy... Jestem całkowicie załamana, zastanawiam sie nad wizytą u pscyhologa bo jestem zupełnie wyczerpana psychicznie... Co robić w takiej sytuacji? Miałyście podobne problemy ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować