Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im starsza tym glupsza

po 3 latach spotkalam sie z bylym..

Polecane posty

Napisal, jest w moim miescie i zaproponowal spotkanie. Skrecilo mnie z ciekawosci co moze ode mnie chciec i poszlam. Czulam sie jakby minal tydzien, a nie trzy lata. Jedno spojrzenie i wszystko bylo jasne, rozumielismy sie bez slow. Ze smutkiem pokiwalismy glowami nad naszymi zyciami... Jego ulozylo sie jak moje, czyli wcale, kolejne zwiazki byly porazka. Okazalo sie ze ogladamy te same seriale, mowimy te same slowa w tej samej chwili, spotkanie zamiast 2h trwalo 7. I jak tu wrocic do rzeczywistosci? Zadne z nas mimo iskier ktore lecialy nie zdecydowaloby sie na ponowny zwiazek.. a ciekawych panow na horyzoncie brak..

Gość takie tam duperele nic więcej
wróć do niego a potem tutaj zapłacz jak znów się rozejdziecie :D

haha nie ma takiej mozliwosci niestety :) Nawet checi nie ma. Ale serce ne sluga.. juz sie z tym pogodzilam.

Gość tu autorko jesteś jakaś
dziecinna. skoro nie ma możliwości, żebyście się zeszli, to po jakąś cholerę w ogólew o tym tutaj mówisz i temat założyłaś? pochwaliłaś się spotkaniem, a potem i tak w dupie to masz. ale oczywiście "ciekawych facetów na horyzoncie brak", więc z braku laku coś Ci tam po głowie z tym byłym lata i tak i tak. dzieci.