Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nothing to do 1

Co miesiac na konto wplywa 2 tys, nic nie robie i blogo leniuchuje

Polecane posty

Gość nothing to do 1
Ja nie rozumiem? Ucze wasze bachory a teraz nalezy mi sie to jak nic. Blogie lenistwo :P

Gość nothing to do 1
Nawet nie pisze z polskimi znakami :P

Gość chwalcie sie dalej jeden
przed drugim durme nędzne polaczki , może sami w końcu uwierzycie w to bogactwo, wy dziady , dziady , bidoto wychowana na kartoflach i parowkachZamiast udawać bogatych zróbcie coś z tym krajem aby żyć jak ludzie nie świnie.

ciesz się, ciesz, niedługo zamierzają dla takich jak Ty wprowadzić dodatkowe badania i jeśli udajesz albo naprawdę jesteś w tak kiepskim stanie to z pracą się pożegnasz. :)

Gość nothing to do 1
Zazdrosc was zjada i to najwiekszy problem polakow :P

Gość nothing to do 1
Bo wiekszosc z was zarabia polowe tego co ja mam, a wydaje tylko na swoje przyjemnosci! A wy tyracie i tyracie :)

Gość ghrrrhhrr
czego się bulwersujecie durnie? :O Przecież człowiek jest leniwy z natury i tak naprawdę każdy z nas marzy o tym, żeby się poobijać

Gość jajko Faberge
no ale żeby zazdrościć komuś 2700 złotych albo się chwalić , że ma się na miesiać 2700 to już teraz musi być koniec świata :o

Gość jajko Faberge
myśle, że Lady Gaga by Was wyśmiała jakbyście jej powiedzieli, że macie 2700 złotych miesięcznie :D:D:D:D a ciekawe jakby zareagował sułtan Brunei ? :D:D

Gość czy mogę zostać
nie człowiek nie jest leniwy z natury - a te twoje dwa tysiące to wiesz.... ale nie od tego jest kafe żeby pisać ile ktoś zarabia - chodzi o fakt idiotko - bo już inaczej nie można cię nazwać, że jako nauczyciel powinnaś zachować pewien poziom a że nie zachowujesz dlatego śmiem twierdzić- że taka z ciebie nauczycielka jak z koziej dupy trąba haha - a podszywy pozdrawiam serdecznie :)

Gość czy mogę zostać
ludzie nie dajcie się wręcać - to jest prowokacja - bo przecież nie można być tak bezbrzeżnie pustym ?????? a może można ???? świat jest zadziwiający hahah :D i w tym zadziwianiu cały jego urok chyba haha - pa pustaku :D

Gość nothing to do 1
Sama jestes idiotka.

Gość mjdjd
Praca w szkole męczy?! 18 godzin tygodniowo, świątek piątek i niedziela wolne, wakacje, ferie wszystki święta..rekolekcje.. kuźwa. nie narzekaj!

jeszcze żeby praca była dla nauczycieli to będzie dobrze, samo wykształcenie nic nie da, jak nie ma pracy, to dupa zbita