Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ante....

Wypożyczalnia zabawek

Polecane posty

Gość Ante....

Czy gdyby w waszej miejscowości była wypożyczalnia zabawek to zapisalibyście się? Umowa jest na rok. Miesięczny abonament wynosi: -10zł - jedna zabawka -20zł-dwie -30zł-trzy -40zł-cztery -50zł-sześc Po miesiącu wymienia się zabawki na kolejne.Gdy dziecko się do jakiejś przywiąże można zabawkę wykupic w niższej cenie. Wszystkie są dezynfekowane nim trafią do wypożyczajacego. Co o tym sądzicie? Poza zabawkami można wypożyczyc takie rzeczy jak monitor oddechu, fotelik samochodowy, niania elektroniczna itp. Co sądzicie o takim pomyśle na biznes? Sprawdzi się?

Gość fluconicon
w jaki sposób beda dezynfekowane? konkretnie.

Gość fajny pomysł ale na duże
miasto... oczywiście nie myślę tu o jakichś drobnych zabawkach, ale jakby można wypożyczyć taka duża ogrodowa trampolinę - to chętnie, obecnie chcę kupić, ale wiem że dzieciom po miesiącu pewnie się znudzi i będzie stała w kącie, a tak w jednym miesięcy wzięłabym trampolinę w drugim zamek dmuchany w trzecim domek - wyszło by na to samo a dzieci miałyby większa atrakcję a przynajmniej piwnica nie byłaby zagracona i nie trzeba by się bawić z wystawianiem na allegro.

Gość Ante....
Zabawki byłyby najpierw myte a potem dezynfekowane np. sprayem Bentley Organic.

Gość Ante....
Myślałam o mieście w którym mieszka około 110 tyś. mieszkańców.

Gość west a
ja bym sie nie skusila, w sumie to troche obrzydliwe, dzieci zabawki wkladaja do buzi, dotykaja brudnymi lapami, czasami choruja na choroby zakzne np. ospe nie zaryzykowalabym

Gość yhym:)
co to mialybybyc za zabawki? podaj jakis przyklad

Gość jsnaj
Tak jak mówą dziwczyny fajny pomysł na duże zabawki typu basen, trampolina, auta na baterię(takie w których jeździ dziecko) ale jak chce wypożyczać garnuszek na klocuszek to zapomnij.

Gość Ante....
Dla dzieci 0-6 lat np. mata edukacyja, leżaczki i bujaczki, rowerki, różnego rodzaju zabawki interaktywne, samochodziki, lalki, wózki dla lalek, piłkarzyki, roboty itp. Myślę o zabawkach solidnych firm takich jak Fisher Price itp. Muszą to byc zabawki bez drobnych elementów które dziecko łatwo może zgubic.

Gość fajny pomysł ale na duże
dokładnie duże zabawki - które się dzieciom szybko nudzą - basen z kulkami, auto na akumulator - też bym wzięła... myślę, że coś takiego jak monitor oddechu, niania elektroniczna to też nie głupi pomysł - bo krotko potrzebne i prawie się nie niszczy... no i fotelik samochodowy dla ludzi, którzy nie mają auta a czasem potrzebują gdzieś dziecko przewieść np samochodem pożyczonym (kiedyś ktoś od nas pożyczał tak właśnie i narobił nam kłopotu, bo my autem z dziećmi jeździmy codziennie).