Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccccccccccccssd

To nie sprawiedliwe!!!!

Polecane posty

Gość cccccccccccccccccssd

Zastanawiam sie od niedawna nad tym wszystkim co nas otacza......szukam odpowiedzi ,ale nie potrafie jej znaleść. Czemu ludzie ktorzy pracuja na "kasie" lub tez sprzataja jakies obiekty sa tak bardzo wysmiewani???? Czemu jeśli komus nie wyjdzie w życiu ,od razu jest traktowany jak śmieć??? Czemu udzie właśnie tak myślą???? Dzieki takim ludziom czasami przestaje sie chcieć żyć!!!! Korzystam z Mopsu bo podwinela mi sie w zyciu noga! I niestety to było jedyne rozwiazanie w chwili obecnej. Nikt mnie nie zna,nie wie czemu tam wylądowałam ,a juz na wstepie jestem traktowana jak śmieć. Dali mi możliwośc pracować w pracach uzytecznie spolecznych. Najpierw pracowałam jako sprzątaczka a potem po 3 miesiacach jako pomoc biurowa. Cieszczyłam sie jak głupia ,i chyba nie potrzebnie. Owszem pare groszy wpadło zawsze mogłam pogodzic godziny pracy z wychowaniem dziecka . W pracy dawałam z siebie 100% pomimo,że wiedziałam ,że jestem tam tylko na 2 miesiące. Ale zostałam potraktowana jak śmieć przez pracowników. Na początku było miło fajnie i bez problemowo. No ale przecież jestem śmieciem z mopsu! No to przecież nikt mnie nie bedzie traktował na rowni ze sobą....bo przecież oni są zajebiści bo siedza i pierdza w stołek. Mam dość.Współczuje bardzo ludzia którzy zmuszeni są podwijac ogon,chowac dume do kieszeni i maszerwoac w strone takich instytucji. Dzisiaj płakałam nie wytrzymałam i stwierdziłam ,że trudno sie mówi. PIERDOLNEŁAM wszystkim i wyszłam. Jestem słaba psychicznie i nic nie warta. Kiedys pełna entuzjazmu i energi-tetniąca życiem wiecznie wszędzie mnie byo pełno. A dziś? Dziś w naszym państwie czuję się jak śmieć bez perspektyw na przyszłość. Bez niczego z długami bez pracy i jakiej kolwiek pomocy. Pierdolę to wszystko. Przeciez nie jestem ćpunem ani pijakiem. Jestem matka w trudnej życiowej sytuacji która znalazła się nie ze swojej winy ,bo przecie nikt nie chce być bez pracy i srodków do życia!!!!! Kuwaaaa ale kraj....ale życie..... Ps sorry za błędy:-)

Gość polska tylko dla poooookraków
niestety ale taki kraj.To smutne i poniżajace często.Niestety

Gość Kaczuszka.sza
Ludzię bywają okrutni! Źli! Podli! To przykre, ale potrafią zniszczyć drugie człowieka, bez mrugnięcia okiem. A my, nic nie możemy zrobić, moja droga przyjaciółko! Nikt nie będzie liczył się z Naszym zdaniem, nie wysłucha. Są wyjątki, owszem. Czemu więc tak dobrze się ukrywają? Życie to ciągła walka o przetrwanie. Wybacz, mi, moje słowa. Zabito w nas wszystko co było najcenniejsze. Wygrywają najlepsi!

Gość cccccccccccccccccccccccd
Niestety najlepsi.......ale czemu ci ludzie odbierają godnośc innym ludzią-właśnie tak jak piszesz bez mrugnięcia okiem??? Z kad to sie w ludziach bierze!!!!!!!!! Po co to robią?? By pokazać ,że sa kimś? Bo są nikim i jedyna satysfakcja w zyciu to uwłoczyc komuś???? Tak bardzo chciała bym życ normalnie .Jak kiedyś ,jak wcześniej ..... Widzę ,że nie jestem sama w tym gównie,wiem ,że jest nas więcej. Szkoda,że nikt nie chce o tym rozmawiać. Ale czemu nie???? Przecież jestesmy anonimowi i możemy wylac tu swoje flustracje i wyzyc się:D:D Może chociaz to nam ulży;-) Pozdrawiam