Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikiiiii1256

jak jest teraz w polsce???prosze o szczeriosc sos

Polecane posty

Gość kikiiiii1256
tak to prawda ,mam na chleb,nie przelewa sie nam ale czuje sie tu czasem jak obca predatorka .w dotadku moge zapomniec o awansie w pracy bo razcej polacy to tylko do pracy fizycznej ,a jak ci sie ie podobo to spadaj bo jest tu polakow jak psow

Gość zegar tyka
Autorko a skąd jesteś ?

Gość kikiiiii1256
mimo wszystko pomysle nad tym wiem ze kasa to nie wszystko warzne jest jak sie czuje człwoeik w sercu bo czasem bogaty jest nieszczesliwy moze otworze cos........

Gość jfjhgfjhf
....mastes.... idź nawracać ku..wy na inny portal i nie rób siary!

Gość paralizator w kieszeni
co do wymalowanych panienek to u nas panuje moda na bycie galerianka-kup mi spodnie zrobie ci loda.taka prawda niestety. ostatnio mijalam dziewczynke z podstawowki w krociutkich obcislych szortach i na obcasie,poruszala sie hmm dosc zachecajaco dla pedofili,o makijazu nie wspomne,spojrzenie conajmniej wyzywajace. w Polsce jest tez coraz mniej ludzi wierzacych,albo chodza do kosciola bo rodzice kaza badz dla zachowania pozorow, albo sa to juz starsi ludzie,rzadko sie spotyka mloda osobe ktora idzie do kosciola sie szczerze pomodlic. tu naprawde nie jest dobrze.

Gość zegar tyka
Ja na pół roku wróciłam do Polski i niestety uciekałam z tamtąd pędem po tym jak odczułam braki finansowe, ubogie zycie od pierwszego do pierwszego. Niestety ale za granicą stać mnie na wygodne zycie (może nie kokosy) ale naprawdę wygodne zycie i jeszcze odkładamy z mężem. Decyzja o powrocie podyktowana była tesknotą, znajomymi, wspomnieniami . Mąż odradzał ale dał mi poeksperymentować i sam został a ja wyjechałam żeby się przekonać i sie przekonałam po 10 latach życia za granicą.

Gość jfjhgfjhf
Zgadzam się z Tobą, ze kasa to nie wszystko i fajnie, że tak myślisz. Po prostu na luzie i w spokoju zastanów się co chcesz robić w Polsce i jaki interes otworzyć. No i plan b musisz mieć, żebyś czuła się bezpiecznie i nie panikowała jak coś nie wypali. Bądź roztropna i głowa do góry!

Gość kikiiiii1256
zycie jest trudne ,czasem nie jest takie jagby sie chciało ,trzeba walczyc w nim albo jest znowu za nudne czasem czuje sie tu taka samotna wiecie ,brak kogos do pogadania takiego zaufanego.chyba mam dzis doła,

Gość tak tak kasa to nie wszystko
ale weź się przekonaj o tym człowieku tu na miejscu na własnej skórze to ci przejdzie ochota na podróże po Polsce. Jak przyjdzie czas że nie bedziesz mieć na rachunki czy mieszkanie a wtedy nie ma zmiłuj to już nie bedzie w głowie tego hasła że kasa to nie wszystko. Niestety ale zyjemy w materialnym swiecie gdzie życie na kazdym kroku kosztuje .

Gość do mastes
człowieku co ty ćpałeś coś? Masz tak narąbane we łbie albo jakieś zwidy :D Kto tu się z żółtkami puszcza , co ty materacem byłeś że obrażasz kogoś kogo nie znasz wogóle???? A ty święty kurwa czy co? Mardz paciorek bo jutro do kościoła matole pieprzony.

Gość jfjhgfjhf
no wiesz samotność dopada każdego, czy w ojczyźnie czy na obczyźnie .... nie ma co się łamać, bo to tylko osłabia człowieka i odbiera energię do życia :)) nie trać czasu na zamartwianie się i rozmyślanie, tęsknota minie! przespisz się i będzie gites:)

Gość paralizator w kieszeni
kikiiii moze pojdz na jakies kursy podszkolisz sie to przestaniesz byc "fizyczna" i poznasz ludzi, jezyk tez sie podszkoli wtedy, nie zalamuj sie tylko walcz a tu naprawde nie ma do czego wracac:(

Gość kikiiiii1256
kazdy ma inne wymagania ,aspiracje zyciowe tak ja nigdy nie chiałąm nie wiedomo jakiej kasy ,nie jestem pazerna dlatego sie nie boje z jednej strony wracac do polski ,mam plan cos otworzyc w polsce i pracowac dla siebie,moze byc ciezko ale nie najwazniejsza jest kasa ale poczucie spełnienia zyciowego tak,po to zyjemy zeby dązyc do swoich pragnien ,spokoju duszy,

Gość Mastes ty masz najebane
w tej polskiej łepetynie i twój patriotyzm ci sie zabradzo wżarł w jaja :D. Zapewne dałbyś huja każdej starszej bogatej pani która by ci zapłaciła tyle i le w tej Polsce na oczy nie widziałes. Głupi kutas .

Gość ...mastes...
DLACZEGO MNIE OBRAŻASZ :(

Gość kikiiiii1256
moze bede załowac kiedys decyzje zobaczymy okaze sie z czasem,wiem to moja decyzja i musze ja podjac serce podowiada co innego rozum tez,sama nie wiem czego chce moze///..

mastes ja cię nie obrażam to ty sam się obrażasz :D.

Gość ...mastes...
TYM RAZEM POSŁUCHAJ CO MÓWI TWOJA CIPKA BO NAPEWNO BY CHCIAŁA POCZUĆ PRAWDZIWEGO POLSKIEGO KUTASA A NIE NIEMIECKIEGO CYPELKA! WIĘC WRACAJ ALE 3 POLSKIE KUTASY MASZ WYLIZAĆ!

Gość kikiiiii1256
mastes ===smieszny jestes wiesz rozesmiałes mnie ,ciekawe jak wygladzasz?i czemu tak piszesz ?ktos cie zranił czy co

Gość ...mastes...
PISZE PRAWDE I MAM DO TEGO PRAWO BO MAM ŁADNEGO I DUŻEGO KUTASA CHCECIE ZOBACZYĆ?

Gość kikiiiii1256
skad ty takie słowa bierzesz ,napisz ksiazke ciekaw słownictwo...

Autorko radzę ci pisać w miarę za dnia kiedy jeszcze ludzie tu siedzą a nie tacy typu mastes.

Gość kikiiiii1256
MASTES TO POKAZ JAK O TO CI CHODZI.

Gość kikiiiii1256
JA W dzien pracuje a w nocy mysle jak mam pokierowac swym zyciem dalej.nie umie spac.

Gość jfjhgfjhf
Ja zmykam. Życzę powodzenia i 3mam kciuki:)

Gość ...mastes...
HYHYHY TY ZBOCZEŃCU WIDAĆ CIĄGNIE DO POLSKIEJ STERCZĄCEJ PAŁY LECZ HONOR MI NIE POZWALA ZDRAJCZYNI POKAZAĆ! TFU!

Gość kikiiiii1256
dzikeuje za rady szczeesliwgo udanego zycia zycze!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie juz tu nie wroce .

Gość kikiiiii1256
rzadko tu jestem

Gość ...mastes...
NIE ZOSTAWIAJ MNIE :( POLUBIAŁEM CIE :(

Gość kikiiiii1256
dziekuje wszystkim zycze powodzenia !