Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokkkkkeee

Wiecie co się stało u mnie w bloku? Mój sąsiad mieszkał w piwnicy

Polecane posty

Gość szokkkkkeee

podobno od pazdziernika, zamknąl sie w pomieszczeniu z centralnym ogrzewaniem dzis rano zgasł prąd i przyjechali elektrycy ,weszli tam do srodka z moją matką bo ona to zgłosila a tam... Paweł ,nasz sąsiad z 1 pietra spał na materacu !!! dookola pelno śmieci, kołdra, poduszka, rozłozone gazety na podłodze, jedzenie, czajnik - to pewnie on zrobil jakies zwarcie i siadł prąd w klatce masakra , co ci ludzie wyprawiają, nie wiem czemu on tam mieszkal przeciez ma gdzie

Gość mój sąsiad kiedyś
mieszkał w piwnicy jak go żona wywaliła z mieszkania za karę.

Gość e tam nic takiego
mój ojciec często pomieszkiwał w piwnicy, a zwłaszcza kiedy chlał, chlał tam do upadłego

Gość szokkkkkeee
A wiecie, że on też tam srał i szczał? Podobno śmierdzi tam tak, że aż szczury z piwnicy pouciekały. :(

Gość szokkkkkeee
Moja matka na własne oczy te szczury widział! Uciekały gęsiego, byle dalej... :(

Gość szokkkkkeee
to podszyw ale faktycznie strasznie w piwnicy śmierdzi kiedys tam zeszłam i mam wrazenie ze ktos jest za ścianą :/ smierdzialo szczochami na korytarzu ale pomyslalam ze mi sie wydaje Od sasiadki uslyszalam ,ze ten chlopak oszukiwal rodzicow ze studiuje :D

Gość szokkkkkeee
Swego czasu podobał mi się ten sąsiad. Teraz dziękuję Bogu, że nic z tego nie wyszło, bo być może dzisiaj mieszkałabym razem z nim w piwnicy i srała na kartony. -,-

Gość GEJcwajn MAJstein
To koty und szczury nasrały, a nie on!

Gość szokkkkkeee
ON! Bo mi przed chwilą esa przysłał : - SRAM W PIWNICY, CHODŹ ZOBACZ JAK SZCZURY UCIEKAJĄ...