Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie którzy robią na czarno

Ludzie którzy pracują na czarno są dla mnie oszustami

Polecane posty

Gość ludzie którzy robią na czarno

Ludzie którzy pracują na czarno są dla mnie oszustami Oszukują państwo i tłumacza się tym że państwo czyli ZUS ich oszukuje co jest kłamstwem bo państwo dba o ludzi.

Gość tere fere kuku ku!
przez ponad 20 lat płaciłam zusowi ponad 2 tys. miesięcznie haraczu teraz kiedy po 40 nikt mnie nie chce zatrudnic panstwo ma mnie w doopie 🖐️

Gość zawszę szczery
a od kidy to panstwo ma ci szukac roboty?

Gość jaka uczciwa i porządna
państwo ma cie w d....e,pracuje na pełnym etacie legalnie dodatkowo mam rente na stałe i co? składke zdrowotną płace 2x a ze składek społecznych to nie wiem czy skorzystam na emeryturze bo szlag może mnie wcześniej trafić patrząc na ten burdel w naszej polandi. A ty co? myślisz że oni by nie chcieli na legalu pracować. Zawsze możesz zakablować na nich jak cie to boli

Gość idiotooo
paaatki taaa panstwo dba o ludzi :DD szczególnie o przestępców a nie ludzi pracy i uczciwych pracodawców.Oszustami sa molochy gdzie stać ich na kare z rzędu 15 tyś za nielegalnie zatrudnionego pracownika małe firmy nie stąc na przekręty ponieważ konsekwencje moga doprowadzic do upadku firmy!!!Moze zaczniesz myśleć jak człowiek.Zmienisz zdanie jesli otworzysz nie daj Boże swoją działalność :) oby niee

oszustami to sa urzedasy , przytulajacy za nic nierobienie z budzetu panstwa pensje i jeszcze zus. a takze studenci-debilki slaborozwiniete umyslowo , ktorzy po ukonczeniu uczeszczania na uczelnie pracy nie umieja sobie znalezc.