Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [dree]

pliiiis zalezy mi na szybkiej odpowiedzi

Polecane posty

Gość [dree]

co myslicie o tych butach: http://answear.com/68022-gino-rossi-szpilki.h tml są bardzo bardzo wygodne ale niestety od góry wystają mi palce (bardziej niz pani prezentujacej te buty na zdjeciu), tzn jakby byly za bardzo wycięte dla moich stóp (byc moze mam zbyt długie palce). chodzi mi o cos takiego: http://www.eska.pl/hotplota/loopa/aaaauuua_ka sia_cichopek/48828 ale gdzies o polowe mniej. Jak myslicie czy takie cos jest dopuszczalne? Bardzo mi sie te buty podobaja, sa mega wygodne ale niestety ten defekt;/ Kupic mimo wszystko czy odpuscic sobie??

Gość szympek
za duże albo za małe są co do fasonu wstrętne

Gość [dree]
no wlasnie rozmiarowo są w sam raz, ani za male ani za duze, tylko to wystawanie palców;/ potrzebuje buty na sobote na wesele, musze sie zdecydowac do jutra

Gość szympek
jak na wesele to kup wygodne olej paluchy

Gość [dree]
ale chciałabym je potem wykorzystac;) zastanawiam sie czy to nie jest jakies zlamanie przyjetych zasad, cos jak rajstopy i sandałki

Gość szympek
w sumie ja ci odradzam te buty bo takie paluchy wyglądają fu i do tego te buty nie są zbyt urodziwe

Gość [dree]
dzieki, w kazdym badz razie mi sie bardzo podobają wiec jeszcze bede sie zastanawiala, nie wyglada to tak jak na tym drugim zdjeciu, ale niestety bardziej niz na pierwszym