Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vghggggjghjghjj

Mam 17 lat i jestem dziewicą........

Polecane posty

Gość vghggggjghjghjj

czy jestem aż tak atrakcyjna dla moich rówieśników chlopaków?Bo oni chyba myślą ze nia jestem i tak jest.. :P chodzi o to że w czym dziewica jets lepsza od dziewczyny ktora np ma chlopaka albo miala i to robila,przeciez to nie znaczy ze jest odrazu dziwką itp..?

Gość nooooo.nawet nawet
ja mam 15 i nie jestm ;d

Gość vghggggjghjghjj
tak myślicie??? ale przeciez taka dziewczyna nie jest gorsza od dziewicy,moze nawet lepsza bo ma doswiadczenie

jak dla mnie 17 latka ktora juz nie jest dziewica jest zwykla ladacznica ! myslisz ze nie bycie dziewica w tym wieku to powod do dumy?moze i tak ale nie dla normalnych szanujacych sie dziewczyn!

Gość znaczy się jesteś jeszcze
srałką, więc poczekaj aż dorośniesz do grzałki

do 15latki (drugi post)- a to chwalisz sie czy zalisz? Chwalić w sumie nie ma czym Autorko, nie rozumiem Cie chyba do końca. Przeszkadza Ci to? Moim zdaniem warto poczekać na kogoś odpowiedniego. Ja miałam 18 lat i 4 mies dokładnie (takie daty sie pamieta;p chyba że sie to robi "bo już pasuje stracić" :O ) i nie żałuję przynajmniej że z pierwszym lepszym. Powodzenia :)

Gość vghggggjghjghjj
ale ja nie chcę sie pozbyć,tzn nie mam blony bo się masturbowalem juz nie raz,ale nie ot o chodzi,tylko o to ze chcialabym zeby tak faktycznie bylo zebym byla takim łakomym kąskiem :P

jak sie masturbowalas to juz nie jestes to byl samogwalt !! zreszta w czym masz problem napisz bo tu podszywy

jak sie masturbowalas to juz nie jestes to byl samogwalt !! zreszta w czym masz problem napisz bo tu podszywy